Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ !


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:18 εκ.ευρώ έβγαλε ο ιδρυτής των site με τις υποκλοπές
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη


18 εκ.ευρώ έβγαλε ο ιδρυτής των site με τις υποκλοπές



Στα χέρια των αντρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπεσε μία …72χρονη ως η ιδιοκτήτρια εταιρείας, που παρείχε, μέσω διαδικτύου, παράνομο λογισμικό τηλεφωνικών υποκλοπών και καταγραφής συνομιλιών.


Η 72χρονη όμως σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr ήταν απλά ο άνθρωπος «βιτρίνα» της εταιρείας. Πρόκειται για το site dr.electronics.gr το οποίο πωλούσε λογισμικά παρακολούθησης και υποκλοπών τηλεφωνικών συνομιλιών σε ιδιώτες και με τιμές που ξεκινούσαν, ανάλογα τις απαιτήσεις, από 1.000 έως 11.000 ευρώ. Ο άνθρωπος που δημιούργησε αρχικά το site το πούλησε πρόσφατα στην ηλικιωμένη, αλλά στην ουσία το λειτουργούν τα παιδιά της. Ο ιδρυτής όμως «τυχαίνει», σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, να είναι ένας από τους ανθρώπους που είχε βγάλει στην δημοσιότητα ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τότε Υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για εκροή μεγάλων χρηματικών ποσών στο εξωτερικό τη στιγμή που εμφάνιζε ελάχιστα κέρδη.
Συγκεκριμένα , το άτομο αυτό προέκυψε πως έβγαλε στο εξωτερικό 18.000.000. ευρώ, την ίδια στιγμή που δήλωνε έσοδα 20.000 ευρώ στην εφορία και κατά συνέπεια κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Αυτό και μόνο δείχνει το ύψος των κερδών από τις υποκλοπές. Στην περίπτωση αυτή δεν έχει βρεθεί ακόμα το πελατολόγιο της εταιρείας για να διαπιστωθεί και ο αριθμός των ατόμων που έπεσαν θύματα υποκλοπών, όμως φαίνεται πως οι περισσότερες παραγγελίες είχαν γίνει από ιδιώτες …στα Βόρεια Προάστια.
Η έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι να διαπιστωθούν ποιοι ήταν πελάτες και πόσοι άνθρωποι μοιράζονταν άθελά τους τις καθημερινές τους συνομιλίες με …τρίτους, ενώ σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, εξετάζεται το ενδεχόμενο από τις Αρχές, ο «ιδρυτής» του site να είχε προχωρήσει απλά σε εικονική πώληση της εταιρείας, με στόχο να αποφύγει για λίγο καιρό την προσοχή της Αστυνομίας στο πρόσωπό του. Υπενθυμίζουμε, πως είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που εντοπίζεται μία τέτοια «εταιρεία» από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ στην προηγούμενη περίπτωση, είχαν πέσει θύματα ακόμα και εργαζόμενοι από τους εργοδότες τους που παρακολουθούσαν τις καθημερινές τους συνομιλίες. Τα κέρδη αυτών των εταιρειών τύπου «έσελον»  ..είναι πράγματι τεράστια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου