Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΕΝΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !


Πέθανε και δεν είχαν ... πού να την κηδεύσουν!
 
Πέθανε και δεν είχαν ... πού να την κηδεύσουν!

Η ανθρωπιά πάει περίπατο - Απίστευτη ιστορία στην Κρήτη
Βιώνουν πένθος για το χαμό του δικού τους ανθρώπου, κι επιπλέον έχουν να αντιμετωπίσουν έναν σπιτονοικοκύρη που ... στέλνει εξώδικα! Ο λόγος για την οικογένεια μιας 47χρονης γυναίκας από το Ηράκλειο, που δεν μπορεί ούτε μετά θάνατον να ησυχάσει...

Η 47χρονη γυναίκα τον Απρίλιο του 2011 ενοικίασε μαζί με το γιος της ένα σπίτι στο Ηράκλειο, έναντι του ποσού των 190 ευρώ μηνιαίως. Όλα πήγαιναν καλά ως το Μάΐο του 2012. Η γυναίκα καθυστέρησε να πληρώσει τα ενοίκια του Μαΐου και του Ιουνίου, ενώ εν τω μεταξύ αρρώστησε βαριά και εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς η εγχείρηση δεν πήγε καλά και η 47χρονη εισήχθη στη ΜΕΘ.

Εκεί ξεκινάει το δράμα... Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που ενοικίαζε η 47χρονη γνώριζε την κατάσταση της υγείας της γυναίκας. Παρ'όλ'αυτά δε δίστασε να της κοινοποιήσει εξώδικο, όσο εκείνη ήταν στο νοσοκομείο. Δύο μέρες μετά τη θυροκόλληση του εξώδικου, η γυναίκα πέθανε, όμως ο ιδιοκτήτης, μη χάνοντας καιρό, μόλις πληροφορήθηκε το θάνατό της, έβγαλε έξω από το σπίτι ρούχα και προσωπικά αντικείμενα της 47χρονης και του γιου της, άλλαξε την κλειδαριά και κλείδωσε την πόρτα.

Οι συγγενείς της 47χρονης που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή δεν έχουν που να μεταφέρουν το άψυχο κορμί της, κι έτσι αναγκάστηκαν να την αφήσουν στο ψυγείο του νεκροτομείου κι από εκεί να τη μεταφέρουν απευθείας στην εκκλησία για τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Όσο για το σπιτονοικοκύρη... Σύμφωνα με πληροφορίες ως και απειλητικά μηνύματα στέλνει στους συγγενείς της εκλιπούσας, απειλώντας ακόμη και ... να τους κάψει ζωντανούς αν δεν πάνε να πάρουν τα πράγματα από το σπίτι (προφανώς και να αποπληρώσουν το χρέος των δύο ενοικίων). Οι συγγενείς σηκώνουν τα χέρια ψηλά και ετοιμάζονται ... να υποβάλλουν μηνύσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου