Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

Αυτό είναι το τέρας της Πάρου!


Αυτό είναι το τέρας της Πάρου!

ΤΑ ΔΥΟ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ: Είπε ότι τον έδειραν οι αστυνομικοί, δείχνοντας τις μελανιές από την πάλη με τη Μυρτώ και, επιμένει ότι της επιτέθηκε για να της πάρει το κινητο. Το οποίο όμως πέταξε στα βράχια…
Ψηλός, μελαχρινός, νέος. Ο 21χρονος Πακιστανός, ο “Αλί”, όπως τον φώναζαν, νόμιζε ότι τα είχε σχεδιάσει όλα στην εντέλεια. Προκάλεσε τη φρίκη, επιτέθηκε στη 15χρονη Μυρτώ που αυτή την ώρα χαροπαλεύει. “Για να της πάρει το κινητό”, λέει. Οι αστυνομικοί, που έχουν εκπλαγεί με την κυνικότητα και την ψυχρότητά του, δεν τον πιστεύουν. Και η εργοδότριά του (για την οποία, φυσικά, κανείς δεν σχολιάζει ότι απασχολούσε λαθρομετανάστη και τον πλήρωνε “μαύρα”), επιμένει, ότι ήταν “το καλύτερο παιδί”.
Ο 21χρονος κηπουρός από την πρώτη στιγμή έδωσε στους αστυνομικούς την εικόνα του σκληρού και αμετανόητου… Από τη μία το έπαιζε αδιάφορος και έδειχνε ενοχλημένος από την προσαγωγή του και από την άλλη είχε προλάβει να κανονίσει μέσω της πακιστανικής πρεσβείας να βγάλει χαρτιά και εισιτήρια για την πατρίδα του και την Τρίτη θα πετούσε για το Πακιστάν, εκμεταλλευόμενος το πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης για οικιοθελή επαναπατρισμό λαθρομεταναστών. Όπως λένε αυτοί που τον γνώριζαν, έχει μια καταπληκτική ικανότητα να το παίζει καλό παιδί…
Και τα ψέματα; Ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος ήρθε και ζούσε παράνομα στην Ελλάδα, μετά και την ταυτοποίηση και του δεύτερου δείγματος DNA άλλαξε τακτική και δέχτηκε πως αυτός είναι ο άνθρωπος που τραυμάτισε σοβαρά την μαθήτρια στα βράχια της Χρυσής Ακτής, αλλά όπως είπε σκοπός του ήταν να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο και όχι να τη βιάσει. Όμως, αυτό το σενάριο καταρρίπτεται, αφού τελικά, το κινητό της δεν το πήρε. Το πέταξε στα βράχια. Και, παρότι υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο, δεν το έχουν βρει.
Την ίδια ώρα, μέσα από το στο οποίο κρατείται, στην Αστυνομική υποδιεύθυνση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο, ο Δράκος της Πάρου προκαλεί: Καταγγέλει τον ξυλοδαρμό του από έναν αστυνομικό και έναν ντελιβερά χθες βράδυ. Άρχισε πάλι τα ψέματα.
Ο νεαρός Πακιστανος ισχυρίζεται πως έκανε χρήση του δικαιώματος του και παρήγγειλε φαγητό από ένα εστιατοριο της Σύρου. Οταν ο ντελιβεράς παρέδωσε το φαγητό στον αστυνομικό τον φώναξαν και πριν του δώσουν το πακετο τον έδειραν.
Και γιατί ψέματα; Μετά τα παράπονα του Πακιστανού ο αξιωματικός υπηρεσίας έκανε έγγραφη αναφορά και σήμερα κλήθηκε ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τον 21χρονο και να διαπιστώσει εάν φέρει σημάδια από ξυλοδαρμό. Ομως ο ιατροδικαστής δεν βρήκε ούτε ίχνος που να μαρτυρά πως όσα ισχυρίζεται ο Δράκος της Πάρου έχουν βάση. Οι μελανιές, είπε ο ιατροδικαστής, έχουν γίνει παλιότερα. Προφανώς πρόκειται για τα σημάδια της πάλης του με τη 15χρονη Μυρτώ.
Ο Δράκος της Πάρου που έστειλε στο νοσοκομείο την μικρη Μυρτώ απολογείται αύριο στον εισαγγελέα Σύρου μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε χθες. Τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια για να αποφευχθεί το λιντσάρισμα του δράστη.
Την ίδια ώρα η 15χρονη Μυρτώ εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν έχοντας στην πλευρό της όλη την Ελλάδα που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.
Η ευχή και η προσευχή όλων είναι το μικρό κορίτσι να τα καταφέρει και ο δράστης να τιμωρηθεί παραδειγματικά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου