Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ !


Σοκ: Πουλούσαν σκοτωμένα σκυλιά 

Σοκ προκάλεσε σε όσους Έλληνες πολίτες βρέθηκαν στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας,...όπου είδαν σκυλιά σκοτωμένα, κρεμασμένα ανάποδα σε ένα φρικιαστικό αυτοσχέδιο παζάρι «κρέατος».

Αυτό καταγγέλλουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκατοντάδες κάτοικοι της Αθήνας, τηλεφωνώντας έντρομοι και γεμάτοι οργή στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία. Με ανακοίνωση της Φιλοζωικής, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, γίνεται λόγος για πληθώρα επώνυμων καταγγελιών για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες όταν είδαν κρεμασμένα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές».

Τις καταγγελίες αυτές, έρχονται να επιβεβαιώσουν δεκάδες άλλες που αφορούν στην εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες. Η Φιλοζωική γνωστοποιεί στους Έλληνες πολίτες ότι τέτοιου είδους γεγονότα πρέπει να καταγγέλλονται στην Άμεση Δράση προκειμένου να επέμβουν στον τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.
Να σημειωθεί ότι παρόμοιες πράξεις αποτελούν ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας μάλιστα πολυετείς φυλακίσεις άνευ δικαιώματος εξαγοράς.Πηγή

2 σχόλια:

  1. Σοκ: Πουλάνε σκοτωμένα αρνιά!!! Σοκ: Πουλάνε σκοτωμένα μοσχάρια!!! Σοκ: Πουλάνε σκοτωμένα κατσίκια!!! Σοκ: Πουλάνε σκοτωμένα ψάρια!!! Σοκ: Πουλάνε σκοτωμένα κουνέλια!!!!! Σοκ: Πουλάνε σκοτωμένα κοτόπουλα!!!!........ Τα παϊδάκια χθες ήταν καλά;;;!!! Το ζαμπονάκι στο τόστ;;;; Κρετίνοι, ανώμαλοι ΣΤΟΠ!!! μη σκοτώνετε τα σαλιγκάρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπειτα το θέμα είναι γιατί αυτοί "οι απολίτιστοι" τρώνε τα σκυλιά. Πεινάνε, απλά πεινάνε! Σε όλη την βιολογική αλυσίδα, από τα βακτήρια έως την όρκα γίνεται ένα τεράστιο πάρτι αλληλοσπαραγμού, όλοι σχεδόν τρώνε και τρώγονται. (Εμείς τρωγόμαστε αναμεταξύ μας!!!) Γιατί τα σκυλιά (που μου αρέσουν και τα αγαπώ) να την γλιτώσουν; Ή στην θέση των σκυλιών βάλτε οποιοδήποτε άλλο ζωντανό. Σκέφτομαι (κι ανατριχιάζω) όταν λέω στην μικρή μου κόρη (αχ! κοίτα ένα μικρό αρνάκι-κατσικάκι-μοσχαράκι, τι ωραία τρέχει ανέμελο). Ξέρω ότι έχω φάει πολλάάάαααααα αρνάκια, (περισσότερα από τον κακό λύκο) και η μικρή μου κόρη έχει φάει, απλά δεν μπορεί να το συνδέσει ακόμη και να φρικάρει!!!! Αλήθεια η φιλοζωική τη λέει για τα αρνάκια, για τα σαλιγκάρια, για το δικαίωμα του σκατζόχοιρου;;;;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή