Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ



 ΣΟΚ: 3ο περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης σε 15 μέρες


Νέα υπόθεση με θύμα ανήλικη, την οποία φέρεται να εκμεταλλεύθηκε σεξουαλικά άνδρας ηλικίας πενήντα ετών, διερευνά η Αστυνομία. Την απήγαγε από το σπίτι της γιαγιάς της και την οδήγησε διά της βίας σε παραθαλάσσια περιοχή. Είναι η τρίτη υπόθεση σε 15 ημέρες που αποκαλύπτεται.
Προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί στην Αστυνομία από την πυκνότητα την οποία παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες οι υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.
Η περίπτωση με το βιασμό του δεκάχρονου αγοριού στη Λάρνακα, είναι η τρίτη σε διάστημα δέκα-πέντε ημερών.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Αντένα, άνδρας ηλικίας 50 ετών εκμεταλλεύθηκε σεξουαλικά κοριτσάκι τεσσάρων ετών.
Η υπόθεση διαδραματίστηκε στις 25 Ιουλίου και οι συγκλονιστικές της λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν μετά από καταγγελία την οποία έκανε στην Αστυνομία η γιαγιά του κοριτσιού.
Ο άνδρας φέρεται να επισκέφθηκε το σπίτι τους για άλλο λόγο, παρέμεινε εκεί περίπου δέκα λεπτά και αναχώρησε.
Η εγγονή της όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα εκείνη την ώρα βρισκόταν έξω στο δρόμο και έπαιζε με την κούκλα της όταν άκουσε να φωνάζει «γιαγιά, γιαγιά».
Όταν βγήκε έξω το κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί.
Οι αστυνομικοί που διενεργούσαν έρευνες στην περιοχή, αντιλήφθηκαν μετά από παρέλευση τριάντα λεπτών τον 50χρονο να έρχεται πεζός κρατώντας από το χέρι το κοριτσάκι.
Υποστήριξε ότι την είχε πάρει περίπατο στη θάλασσα, αλλά από τα λεγόμενα του κοριτσιού ηγέρθηκαν υποψίες ότι την εκμεταλλεύθηκε σεξουαλικά.
Την επόμενη μέρα ο 50χρονος συνελήφθη και με πάσα μυστικότητα οδηγήθηκε στο Δικαστήριο, όπου σε κεκλεισμένη των θυρών διαδικασία εκδόθηκε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.
Ο ύποπτος οδηγήθηκε προχθές για δεύτερη φορά στο Δικαστήριο όπου του απαγγέλθηκαν τρεις κατηγορίες, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού, της απαγωγής και της άσεμνης επίθεσης και διατάχθηκε να παραμείνει υπό κράτηση έως τις 10 Αυγούστου για να απαντήσει σε όσα του καταλογίζονται
Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, για υποθέσεις βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, φέρνουν στο φως και τις νομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να οδηγήσει στη δικαιοσύνη, τους δράστες τέτοιων αποτρόπαιων εγκλημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου