Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΦΑΕ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


 
 
Όσοι το έχουν αγοράσει να μην το καταναλώσουν
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί νοθευμένο λάδι

Στην ανάκληση νοθευμένου ηλιελαίου, το οποίο διακινούνταν ως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά από καταγγελία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου.  
Το προϊόν που εντοπίστηκε έχει την εμπορική επωνυμία «Λιόδεντρο», σε συσκευασία του ενός λίτρου και με ημερομηνία λήξης 30-12-2014, και παρασκευάζεται από την εταιρία «ΕΛΑΙΑ Π.Γ. ΕΠΕ», 2ο χλμ. Κιλκίς -Πολυκάστρου.  
«Ενθαρρύνω με κάθε τρόπο τη συνεργασία των υπηρεσιών του ΕΦΕΤ με θεσμικούς φορείς και καταναλωτές που εντοπίζουν μη κανονικά και νοθευμένα προϊόντα. Ειδικά στις περιπτώσεις προϊόντων εθνικής σημασίας, όπως το ελαιόλαδο, επιδεικνύουμε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή, στοχεύοντας στην προστασία τόσο των καταναλωτών από φαινόμενα νοθείας και εξαπάτησής τους, όσο και της ελληνικής οικονομίας».
Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν» αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Μίχας.

1 σχόλιο:

 1. 2 ΧΡΟΝΙΑ MPD CLUB! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
  Τον Ιούνιο του 2010 μια μικρή ομάδα ανθρώπων βρεθήκαμε στο γραφείο του Βασίλη Μουντάκη.
  Μας είχε καλέσει για να μας ανακοινώσει μια ιδέα του, και απόφαση του, προκειμένου να την συζητήσουμε.
  Μας είπε ότι δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς στην οικονομική κρίση, και πως έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε όπως μπορούμε τους οικονομικά ασθενέστερους συμπατριώτες μας. Με σοβαρότητα μας δήλωσε ότι πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα εκπτωτικό portal στο διαδίκτυο προκειμένου να δοθεί ευκαιρία σε όσο γίνεται περισσότερους να επωφελούνται με σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες με κύρια στόχευση στην Υγεία, στην Γυναίκα και στο Παιδί.
  Η απόφαση όλων μας να στηρίξουμε και να εργαστούμε για τον σκοπό αυτό, υπήρξε ομόφωνη!
  Τις επόμενες μέρες καλέσαμε εκπρόσωπο της επιχείρησης STUDIO OF SILENCE για να μας ενημερώσει σχετικά με τον τρόπο υλοποίησης της απόφασης μας.
  Λίγες ώρες μετά το MPDCLUB.GR γεννήθηκε στο διαδίκτυο.
  Σε σύντομο χρονικό διάστημα χιλιάδες επιχειρήσεις ανταποκρίθηκαν προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες.
  Παράλληλα δεκάδες Ιατρικά κέντρα έκαναν εξαιρετικές προσφορές για τα μέλη και τους φίλους του MPDCLUB.
  Οι 298 πρώτοι επισκέπτες της ιστοσελίδας του MPDCLUB μας τον Ιούνιο του 2010, σήμερα, 2 χρόνια μετά έχουν γίνει περισσότεροι από 1.500.000
  Το έργο μας αναγνωρίστηκε από Δήμους της Αττικής οι οποίοι συμπαραστάθηκαν και οργάνωσαν μαζί μας εκδηλώσεις.
  Τους ευχαριστούμε πολύ.
  Στην πορεία μας μέχρι σήμερα καταγράφουμε πολλές εκδηλώσεις, για την Γυναίκα, το Παιδί, την Προσφορά εργασίας, και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με αγάπη για τον συνάνθρωπο μας, και με αφοσίωση στην προσφορά.
  Σας ευχαριστούμε όλους όσους μας αγκαλιάσατε, και υποσχόμαστε πολλά περισσότερα.

  Σύντομα το διαδικτυακό ραδιόφωνο του MPDCLUB θα αρχίσει τις ζωντανές εκπομπές του με μουσική συνεντεύξεις, μεγάλες προσφορές και πολλές άλλες ευχάριστες εκπλήξεις.

  Ετοιμάζουμε εκδηλώσεις, που θα συζητηθούν και φυσικά δεν ξεχνάμε τους άνεργους στους οποίους έχουμε πάντα μια πόρτα ανοιχτή αν θελήσουν να γίνουν συνεργάτες μας.
  Σας ευχαριστούμε πολύ.
  Οι άνθρωποι του MPDCLUB.GR

  ΑπάντησηΔιαγραφή