Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ 
 
Διπλή πρόκληση
Δωρεάν διακοπές στη Μύκονο για τον Τραγάκη αφου διόρισε τους συγγενείς του


Αφού πρώτα τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητές του και τα ρουσφέτια του, όπως ο διορισμός της αδελφής του γαμπρού του στο γραφείο του στη Βουλή, πέταξε για τη Μύκονο μαζί με τη σύζυγό του απολαμβάνοντας δωρεάν διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού.
Ε να ακόμη ηθικό ζήτημα τίθεται για τον α’ αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος έκανε δωρεάν διακοπές στη Μύκονο σε ξενοδοχείο πολυτελείας ως φιλοξενούμενος του ιδιοκτήτη του. Σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς, οι οποίοι μάλιστα διαθέτουν σπίτια στη Μύκονο αλλά πλέον δεν πλησιάζουν το νησί για να μην κατηγορηθούν ότι κάνουν διακοπές χλιδής, ο κ. Τραγάκης βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων για μία ολόκληρη εβδομάδα χωρίς μάλιστα να πληρώσει ούτε ένα ευρώ, όπως παραδέχεται το ίδιο το ξενοδοχείο που τον φιλοξένησε. Τζάμπα διακοπές, λοιπόν, για τον βουλευτή της Ν.Δ. στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, και μάλιστα σε ξενοδοχείο οι τιμές του οποίου ξεκινούν από 390 ευρώ τη βραδιά για ένα απλό δίκλινο και φτάνουν ακόμη και τα 1.200 ευρώ για τις σουίτες. Και όλα αυτά αφού πρώτα κατάφερε να κάνει άνω κάτω την κυβέρνηση με τους διορισμούς συγγενικών του προσώπων στη Βουλή, αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά να παρέμβει προκειμένου να δώσει τέλος στο όργιο των ρουσφετολογικών προσλήψεων.   
Τους βόλεψε όλους
Στις 29 Ιουνίου 2012 ο βουλευτής της Ν.Δ. στη Β’ Πειραιά κ. Τραγάκης εξελέγη α’ αντιπρόεδρος της Βουλής. Εναν μήνα μετά, στις 31 Ιουλίου, διόρισε στο γραφείο του στο Κοινοβούλιο τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων την κυρία Καλλιόπη Λεοντή, αδελφή του γαμπρού του. Οπως αποκαλύφθηκε, είχε προηγηθεί ο διορισμός του γαμπρού του, της κόρης του και του γιου του, δηλαδή είχε τακτοποιήσει σχεδόν όλο του το σόι. Δύο εβδομάδες μετά και το τελευταίο ρουσφέτι του και έχοντας λύσει το επαγγελματικό πρόβλημα ενός ακόμη μέλους της ευρύτερης οικογένειάς του, ο κ. Τραγάκης αναχώρησε για τη Μύκονο μετά της συζύγου του κυρίας Σμαράγδας Καλοβελώνη.
390 έως 1.200 ευρώ τη βραδιά
Το ζεύγος διέμεινε την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου σε ένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία στη Χώρα της Μυκόνου, το «Semeli», όπου το φθηνότερο δίκλινο δωμάτιο κοστίζει 390 ευρώ τη βραδιά, ενώ αν ο πελάτης επιλέξει μία από τις σουίτες του το κόστος φτάνει μέχρι τα 1.200 ευρώ. Στον κ. Τραγάκη και τη σύζυγό του, παραχωρήθηκε ένα δωμάτιο κατηγορίας superior με θέα τη θάλασσα κόστους 420 ευρώ τη βραδιά. Το «Semeli» διαθέτει μια μεγάλων διαστάσεων πισίνα, αλλά και αρκετές μικρότερες ιδιωτικές για όσους διαμένουν σε σουίτα. Προσφέρει ακόμη spa, γυμναστήριο, δωμάτια με τζακούζι, υπερμοντέρνα έπιπλα και τηλεοράσεις plasma.
  Το πρόγραμμα του α’ αντιπροέδρου της Βουλής και της συζύγου του ξεκινούσε από νωρίς το πρωί απολαμβάνοντας το πρωινό τους στη βεράντα του ξενοδοχείου συντροφιά με την παρέα τους. Μετά τις 12 το μεσημέρι αναχωρούσαν για τις παραλίες, προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους, επέστρεφαν νωρίς το απόγευμα και τα βράδια συνήθως προτιμούσαν τη σιγουριά και την ιδιωτικότητα του ξενοδοχείου, πίνοντας τα ποτά τους στο μπαρ. Ο κ. Τραγάκης και η σύζυγός του απέφυγαν τις βόλτες στα Ματογιάννια και τις εξόδους στα κοσμικά εστιατόρια και κλαμπ του νησιού, προκειμένου να αποφύγουν πιθανές αντιδράσεις και σχόλια από ντόπιους και Ελληνες τουρίστες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου