Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ !

Στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής «έψαχνε» χρυσό με υπηρεσιακά αυτοκίνηταΣτέλεχος τ

Στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής «έψαχνε» χρυσό με υπηρεσιακά αυτοκίνητα


Μετάθεση στη θέση του διοικητή σε ένα από τα μεγαλύτερα αστυνομικά τμήματα της Αθήνας πήρε ο μέχρι προ μερικών ημερών αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που εντοπίσθηκε προσφάτως να αναζητά με υπηρεσιακά αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ «θησαυρούς» και αρχαία αντικείμενα στην περιοχή του Ναυπλίου.
Σύμφωνα με tovima.gr το υψηλόβαθμο στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής που έκανε τις «δικές» του για χρυσά νομίσματα και αρχαία αντικείμενα είχε ανακριθεί και για την υπόθεση της δολοφονίας 50χρονου επιχειρηματία στην όλη της Αργολίδας, με τον οποίο φαίνεται να είχαν ύποπτες συναλλαγές.
Ωστόσο προκαλεί αίσθηση το γεγονός πως ο συγκεκριμένος αξιωματικός αντί να τοποθετηθεί σε μια σχετικά «αδρανή» υπηρεσία, μετατέθηκε σε τμήμα στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως διαπιστώθηκε ο προϊστάμενος της Ειδικής Ομάδας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κι άλλοι αξιωματικοί με υπηρεσιακά οχήματα εγκατέλειπαν τις έρευνες για την διεθνή τρομοκρατία και «εξερευνούσαν» περιοχές της Αργολίδας αλλά και της Ελλάδος, ψάχνοντας για χρυσό και αρχαία αντικείμενα. Τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ συνόδευαν, εκτός από το δολοφονηθέντα επιχειρηματία, ένας...ραβδοσκόπος κι ένας διευθυντής εστιατορίου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου