Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙΝΟ ΡΕΣΙΤΑΛ




Ζαρούλια: Τρισάθλιοι και υπάνθρωποι οι λαθρομετανάστες

Ενταση δημιουργήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να επιδίδονται – για ακόμα μια φορά  σε αλαλαγμούς και κραυγές οργής.
Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε από την κυρία Ελένη Ζαρούλια η οποία κατα την διάρκεια επίκαιρης ερώτησής της για τα δημοσιεύματα περι παροχής δικαιώματος ψήφου στους έλληνες ομογενείς βρήκε ευκαιρία να μιλήσει και για τους λαθρομετανάστες χαρακτηρίζοντάς τους «τρισάθλιους» και «υπάνθρωπους».
Το παραλήρημα μάλιστα της συζύγου του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου επεκτάθηκε και στην «κυβέρνηση του Τζέφρυ» όπως χαρακτήρισε την κυβέρνηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου.
Ο λόγος της κυρίας Ζαρούλια προκάλεσε την αντίδραση του κ. Γιάννη Δραγασάκη που προήδρευε στην Ολομέλεια, λέγοντας πως «με αυτά τα λόγια ντροπιάζετε την Ελλάδα διεθνώς. Υπάρχουν διεθνείς συμβάσεις και περαν αυτών ο ανθρώπινος πολιτισμός δεν έχει όρια».
Η παρατήρηση του προέδρου «εξόργισε» τους βουλευτές της Χ.Α. με αποτέλεσμα να αρχίσουν να κραυγάζουν «εσείς έχετε ξεφτιλίσει την Ελλάδα. Ντροπή σας» ενώ στην εντολή του κ. Δραγασάκη να κρατούνται πρακτικά οι χρυσαυγίτες απάντησαν αφοπλιστικά «και εμείς αυτό θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου