Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


Εφαγε τις περισσότερες κατσαρίδες και πέθανε...

Εφαγε τις περισσότερες κατσαρίδες και πέθανε...

Απίστευτο! Τραγωδία στον πιο ...σιχαμένο διαγωνισμό που έγινε στην Αμερική.

Συμβαίνουν πολλοί θάνατοι για τους οποίους λέμε "έφυγε άδοξα". Για το θάνατο που προκλήθηκε, όμως, σε διαγωνισμό στο Ντίρφιλντ Μπιτς της Φλόριντα, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για ...ατυχία.
Ενας 32χρονος άντρας, ονόματι Eduard Archbold (φωτό), λοιπόν κέρδισε το διαγωνισμό "ποιος θα φάει τις περισσότερες κατσαρίδες" και μετά από λίγο κατέρρευσε νεκρός! Η νεκροψία θα δείξει (κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά όπως συνηθίζουμε να το λέμε) τα αίτια του θανάτου του, πάντως το παληκάρι πήγαινε γυρεύοντας με τη συμμετοχή του σε τέτοιους διαγωνισμούς.
Για την ιστορία, οι χαμένοι δεν έπαθαν απολύτως τίποτα, ενώ η εταιρία που διοργάνωσε το διαγωνισμό έσπευσε να ανακοινώσει πως οι συμμετέχοντες είχαν υπογράψει από πριν ότι οι ίδιοι φέρουν ακέραια την ευθύνη για ό,τι τους συμβεί.
Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω για την υποστάθμη του ενλόγω διαγωνισμού, αλλά το βραβείο για τον πρώτο νικητή (το νεκρό δηλαδή) έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου μας το αληθές: Ενας πύθωνας! Κάποιος άλλος θα τον χαρεί τώρα. Μπρρρρ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου