Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΩΝ 

Τα ονόματα συλληφθέντων για παιδικό πορνό ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ

 

Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία, έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση. τα στοιχεία ταυτότητας τριών από τους συλληφθέντες για παιδική πορνογραφία την Τρίτη. Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης με κωδική ονομασία «Cyber-Touch», ενώ όπως σημειώνει η ΕΛΑΣ στην ανακοίνωσή της «η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».


Πρόκειται για τους:

Ζαγκλή Αντώνιο του Ιωάννη και της Ζαχαρούλας, ο οποίος γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα και κατοικεί στις Αχαρνές Αττικής
Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο του Θεοδώρου και της Βασιλικής, ο οποίος γεννήθηκε το 1984 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα
Λαμνάτο Αναστάσιο του Κωνσταντίνου και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα.

Σε βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Σε βάρος των υπολοίπων ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων (προμήθεια, κατοχή, διανομή) με τη χρήση διαδικτύου, η παραγωγή του υλικού της οποίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου