Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΣΔΟΕ ΚΑΛΕΙ ΓΑΪΔΟΥΡΑ

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη

Έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από αίτημα του ΣΔΟΕ και η οποία αφορά σε απευθείας αναθέσεις διαγωνισμών σε φαρμακευτικές εταιρίες με αποφάσεις της υφυπουργού Υγείας Φωτεινής Σκοπούλη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» η υφυπουργός λίγες ημέρες μετά την τοποθέτησή της στο Υπουργείο Υγείας υπέγραψε απόφαση με την οποία ζητούσε από το Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων να δοθεί με απευθείας ανάθεση η προμήθεια των αντιδραστήρων για τον ιο του Δυτικού Νείλου σε συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία.
Μάλιστα, όπως γράφει η εφημερίδα, τίθεται και θέμα πολιτικού ασυμβίβαστου για τις χρηματοδοτήσεις που έχει λάβει ο σύζυγος της υφυπουργού από την συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία ύψους 365.000 ευρώ.
Η Φωτεινή Σκοπούλη ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «ουδεμία σχέση υπάρχει ανάμεσα στην επιστημονική έρευνα του συζύγου μου, και στη λήψη μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού του Δυτικού Νείλου.
Όποιος προσπαθεί να συσχετίσει τα άσχετα είναι τουλάχιστον κακόπιστος και δόλιος» ανέφερε χαρακτηριστικά
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου