Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ

Νέα πρόκληση: «Τάγματα» της Χρυσής Αυγής ετοιμάζουν σήμερα στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα 


Νέα πρόκληση: «Τάγματα» της Χρυσής Αυγής ετοιμάζουν σήμερα στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα

Γενικός συναγερμός έχει σημάνει στους κόλπους της Χρυσής Αυγής με αφορμή την 12η γιορτή της «Ελληνικής Νεολαίας» η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στο Άλσος του Ελληνικού στρατού στου Γουδή.
Το στρατηγείο της Χρυσής Αυγής θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης στην Αθήνα με φόντο τις Ελληνικές σημαίες , τα στρατιωτικά παραγγέλματα και το «εγέρθητι» στη θέα του αρχηγού.
Τα κατά τόπους «τάγματα» του κόμματος ετοιμάζουν δυναμικό παρών, δημιουργώντας μια μεγάλη «φάλαγγα» με ιαχές και στρατιωτική πειθαρχία.
Το σκηνικό που στήνεται στου Γουδή θυμίζει στρατόπεδο. Στην είσοδο θα μοιράζονται μαύρες μπλούζες με το σήμα της Χρυσής Αυγής , από τα μεγάφωνα θα ακούγονται εθνικιστικά εμβατήρια και φυσικά η πρόσκληση αφορά μόνο σε...'Έλληνες.
Τα συνθήματα θα έχουν το ίδιο εθνικιστικό χρώμα των παλαιότερων εκδηλώσεων. «Ψηλά οι σημαίες», «Για τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού» , «Πόλεμος στο σύστημα της σαπίλας» και «Εσεται ήμαρ» είναι μερικά από τα τσιτάτα που ήδη έχουν πλαισιώσει και τις αφίσες που έχουν βγει.
Στου Γουδή θα παραβρεθεί σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος στην περσινή εκδήλωση είχε μετατρέψει το παλιό εμβατήριο των Ενόπλων Δυνάμεων «Στρατιώτες στο δρόμο περνάνε » σε «Χρυσαυγίτες στο δρόμο περνάνε».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου