Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

Χατζηνικολάου: Τον έχει πάρει πρέφα όλο το διαδίκτυο και τον δουλεύει ψιλό γαζί.

 Ο Χατζηνικολάου ανακάλυψε καρχαρίες στο Νιού Τζέρσεϋ
Τον έχει πάρει πρέφα όλο το διαδίκτυο και τον δουλεύει ψιλό γαζί. Κάποιος του έστειλε μια κατασκευασμένη φωτογραφία λέγοντάς του ότι είναι στην Αμερική και έξω από το σπίτι του κάνει βόλτα ένας καρχαρίας!!! Και ο μεγάλος καρχαρίας της ενημέρωσης,... ...με τις αποκλειστικότητες, την παρουσίασε σαν δικιά του βάζοντας και το λογότυπό του πάνω στη φώτο... έτσι για να ξέρουμε ποιος είναι ο πιο στόκος δημοσιογράφος της χώρας... Αυτά παθαίνει Νικολάκη όποιος βάζει πιτσιρίκια ΤΖΑΜΠΑ, δήθεν για να κάνουν την πρακτική τους, από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ του κουμπάρου του, να του κάνουν αναρτήσεις.
Δείτε τι έγραψε για τη μαιμού φωτογραφία που διακινούν οι πλακατζήδες του ιντερνετ: .....
Μόλις του σφύριξαν ότι τη φώτο τη δημοσιεύει όλο το ιντερνετ... έβγαλε το λογότυπό του... αλλά το ρεπορτάζ παραμένει: Γέμισε καρχαρίες το Νιού Τζέρσεϋ... ωστόσο η αρχική ανάρτηση με την "φώτο που του έστειλε αναγνώστης του" υπάρχει ακόμα εδώ
Την μαϊμού φώτο ξεκίνησε να τη διακινεί ένας τύπος στο Facebook και μόλις άρχισαν στα σχόλια να του δίνουν συγχαρητήρια για τις ικανότητές του στο Photoshop δημοσίευσε, προκειμένου να πείσει ότι έξω απ' το μπαλκόνι του κυκλοφορούν καρχαρίες, άλλη μια... επίσης μαϊμού
Η δεύτερη φώτο που δημοσίευσε και κυκλοφορεί ευρέως, ταυτοποιήθηκε ήδη σαν μαϊμού και αποδεικνύει τις ικανότητες του τύπου στο photoshop:
Δείτε τη φώτο που δημοσίευσε
Δείτε το πτερύγιο του καρχαρία (δίπλα σε δίχτυα) που χρησιμοποίησε
Δείτε και το αποτέλεσμα
ΥΓ. Φυσικά την εν λόγω φωτο που δημοσίευσε σαν δικιά του ο Χατζηνικολάου την δημοσίευσαν κι άλλοι όπως το iefimerida.gr ή το protothema.gr... όλοι εννοείται τη δημοσίευσαν σαν πραγματική.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου