Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


Νέα απάτη με εισιτήρια του ΗΣΑΠ από επιτήδειους!
 
Νέα απάτη με εισιτήρια του ΗΣΑΠ από επιτήδειους! 

Παραμονεύουν σε χαλασμένα μηχανήματα και πωλούν χρησιμοποιημένα – «σβησμένα» εισιτήρια
Ένα νέο, απίστευτα καλοστημένο κόλπο έχουν επινοήσει επιτήδειοι και το εφαρμόζουν στους σταθμούς του ΗΣΑΠ!
Σίγουρα αν χρησιμοποιείτε συχνά τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα σας έχει τύχει είτε να σας ζητήσει κάποιος να του δώσετε, έναντι αντιτίμου, ένα εισιτήριο που σας περισσεύει - κυρίως σε στάση λεωφορείων - ή θα έχετε βρεθεί εσείς στη θέση αυτή. 
Αυτή τη «συνήθεια» εκμεταλλεύονται σε πρώτη φάση οι επιτήδειοι οι οποίοι συνήθως στέκονται δίπλα σε χαλασμένα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων σε σταθμούς του ΗΣΑΠ.
Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο newsbomb.gr οι επιτήδειοι μπλοκάρουν οι ίδιοι τα μηχανήματα και τη στιγμή που οι πολίτες πάνε να αγοράσουν εισιτήριο, τους πλησιάζουν και προσποιούμενοι ότι θέλουν να τους «εξυπηρετήσουν» τους πουλάνε εισιτήρια που... τυχαία έχουν πάνω τους. Φυσικά εισπράττουν το αντίτιμο και μάλιστα είναι εφοδιασμένοι ακόμη και με ρέστα!
Ο ανυποψίαστος πολίτης το αγοράζει χωρίς φυσικά να προσέξει ότι πρόκειται για χρησιμοποιημένο εισιτήριο, στο οποίο οι επιτήδειοι έχουν σβήσει τη σφραγίδα με γόμα! 
Τόσο οι υπεύθυνοι των εκδοτηρίων, όσο και η αστυνομία έχουν ενημερωθεί και ζητούν από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αγοράζουν το εισιτήριο τους μόνο από τα εκδοτήρια και τα μηχανήματα του ΗΣΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου