Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

 

Οδηγός λεωφορείου στο Ολυμπιακό χωριό έκανε ηλεκτροσόκ σε τρεις μαθητές

Ενα πρωτόγνωρο περιστατικό για τα ελληνικά δεδομένα σημειώθηκε κοντά στο Ολυμπιακό χωριό. Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού κατήγγειλε πως οδηγός λεωφορείου της ΕΘΕΛ χτύπησε με Taser, (όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης) τρεις μαθητές, μετά από λογομαχία που είχε μαζί τους.
Η καταγγελία έγινε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τον γονέα το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός με έντονο ύφος και άσχημο τρόπο ρώτησε τα παιδιά αν έχουν εισιτήριο και επειδή εκείνα του απάντησαν χρησιμοποιώντας έναν χαρακτηρισμό, τα χτύπησε με το όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης.
Αμέσως μετά οδηγός ξεκίνησε το λεωφορείο, κινούμενος ανάποδα στους δρόμους του Ολυμπιακού Χωριού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το λεωφορείο ένα παιδί στον ώμο, που βρισκόταν πεζός στο απέναντι πεζοδρόμιο.
Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου οδηγήθηκαν παιδιά και οδηγός. Οι μαθητές κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας, επειδή μετά το περιστατικό έσπασαν τους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος.
Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Δημήτρης Δημητρίου υποστήριξε πως θα πράξουν τα δέοντα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας από την αστυνομία και την εισαγγελία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου