Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ







Αυτός είναι ο 45χρονος που πουλούσε ψεύτικα ασφαλιστικά συμβόλαια

Στη δημοσιότητα, με εισαγγελική διάταξη, έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοχεία αλλά και φωτογραφίες του ανθρώπου που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Ο 45χρονος κατηγορείται ότι παρίστανε τον διευθυντή μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας και με την υπόσχεση υψηλών αποδόσεων σε συμβόλαια εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες.

Πρόκειται για τον Φώτη Συμεωνίδη, του Δημητρίου και της Βασιλικής, κάτοικο Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απάτη, πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και στέρηση άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος ασφαλιστικού πράκτορα.
O 45χρονος κατηγορείται ότι από τον περσινό Δεκέμβριο μέχρι και τον Αύγουστο εξαπάτησε έντεκα πολίτες και επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, εισπράττοντας 83.267 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να εξαπατήσει άλλους τέσσερις.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, η δημοσιοποίηση των προσωπικών του στοιχείων, καθώς και των φωτογραφιών του, κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό και άλλων περιπτώσεων σε βάρος ανυποψίαστων έως σήμερα, θυμάτων.
Καλεί οποιονδήποτε διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για το πρόσωπό του ή γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται να επικοινωνεί με το Τμήμα Ασφαλείας Αναλήψεως Θεσσαλονίκης (2310-403193). Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου