Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΕΣ ΡΟΜΑ



 

Άρπαξαν πορτοφόλι με 1000 ευρώ
Αποθρασύνθηκαν οι τσιγγάνες στο Αγρίνιο!

«Άβατο»  αποτελούν πια για τους ηλικιωμένους  οι δρόμοι του Αγρινίου! «θηλυκές» συμμορίες τσιγγάνων καραδοκούν  έτοιμες να αρπάξουν τα πορτοφόλια  τους, όπως συνέβη με έναν γεροντάκο  που σπρώχτηκε βίαια από τρεις γυναίκες στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.
Ο άτυχος  ηλικιωμένος που είχε μόλις  βγει από ένα μίνι μάρκετ, ούτε  που κατάλαβε πώς οι δράστιδες του άρπαξαν μέσα από την τσέπη του το πορτοφόλι που περιείχε 1.000 ευρώ! Μόνο όταν τις είδε να εξαφανίζονται τρέχοντας, κατάλαβε τι είχε συμβεί και μια μικρή έρευνα στην τσέπη του το επιβεβαίωσε!
Μια 32χρονη τσιγγάνα κατάφερε να αρπάξει 350 ευρώ από την τσάντα της 57χρονης ιδιοκτήτριας ενός καταστήματος στην πόλη της Κέρκυρας, με τη συνήθη μέθοδο της απασχόλησης. Η κλοπή είχε γίνει στις 23 Οκτωβρίου και η δράστιδα ταυτοποιήθηκε τώρα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.
Ένας 22χρονος  συνελήφθη στην Κατερίνη πριν περάσει το χρονικό όριο του αυτοφώρου για την διάρρηξη στο σπίτι μιας 54χρονης γυναίκας από το οποίο έκλεψε χρηματικό ποσό και ένα κινητό. Ο 34χρονος συνεργός του δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται.
Σε βάρος του εκκρεμούσε διοικητική απέλαση, αλλά ο 26χρονος Αλβανός εξακολουθούσε να «αλωνίζει» ανενόχλητος στο ελληνικό έδαφος ώσπου εντοπίστηκε μετά την κλοπή ενός αλυσοπρίονου αξίας 500 ευρώ από το θερμοκήπιο ενός 50χρονου στα Καλύβια Πέλλας! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ το αλυσοπρίονο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου