Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ

H "καυτή" σαραντάρα της παραλιακής που "γδύνει" επώνυμους Αθηναίους!

 

H "καυτή" σαραντάρα της παραλιακής που "γδύνει" επώνυμους Αθηναίους

Ακόμα και επώνυμοι Αθηναίοι φαίνεται ότι έπεσαν στα δίχτυα μιας γυναίκας-φάντασμα που εξαπατά πλούσιους κυρίους ζητώντας τους δανεικά κι αγύριστα όπως φαίνεται αφου κατόπιν εξαφανίζεται όπως εμφανίστηκε.

Η εντυπωσιακή 40χρονη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, εκμεταλλεύεται την εμφάνισή της για να προσεγγίσει τα θύματά της που ψαρεύει κατά βάσην στα νυχτερινά κέντρα της παραλιακής.

Το  κόλπο που έχει βρει είναι απλό: διασκεδάζει πρώτο τραπέζι πίστα και εκεί προσελκύει τα θύματά της που θαμπώνονται από τα σωματικά της προσόντα.

Μάλιστα ένα από τα θύματά της είναι και γνωστός ιδιοκτήτης μεγάλου νυχτερινού κέντρου, τον οποίο η 40χρονη σεξομβόμβα γνώρισε μέσα στο ίδιο του το μαγαζί διασκεδάζοντας πρώτο τραπέζι πίστα. Η γυναίκα-αράχνη συνοδευόταν από μια φίλη της εξίσου εντυπωσιακής εμφάνισης προκαλώντας έτσι την περιέργεια του ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Όταν εκείνος θέλησε να την γνωρίσει καλύτερα εκείνη προφασίστηκε πρόβλημα υγείας αποσπώντας του 6000 ευρώ δήθεν ως δανεικά.

Όταν εξαφανίστηκε με τα χρήματα ο επιχειρηματίας κατήγγειλε το περιστατικό για να ανακαλύψει ότι δεν ήταν το πρώτο θύμα της κυρίας.

Μέχρι στιγμής η γυναίκα αυτή καταφέρνει να καλύψει τα ίχνη της αλλάζοντας στέκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου