Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

 

Ο προϊστάμενος έκλεψε τα ΕΛΤΑ στην Κρήτη, αλλά θα τα επιστρέψει με...ευκολίες πληρωμής!

Θα του κρατάνε ένα ποσό καθε μήνα από τον μισθό του!...

Σύμφωνα με το έγγραφο που εστάλη στον κ.Ρακιντζή ο πρώην υπάλληλος ως προϊστάμενος και διαχειριστής καταστήματος στην Κρήτη ‘κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2011 έως και τον Ιούλιο του 2011 ευθύνεται για παρακράτηση ποσού 47000 ευρώ.
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται...
ευκολίες πληρωμής για κλεμμένα χρήματα από το Δημόσιο! Η περίπτωση των ΕΛΤΑ όπου δύο στελέχη τους- το ένα από την Κρήτη- πιάστηκαν να έχουν υπεξαιρέσει χρήματα και να...διευκολύνονται να τα επιστρέψουν είναι εξωφρενική!
Η γαλαντομία των ΕΛΤΑ αποκαλύφθηκε, όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, όταν ενημερώθηκε ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ.Ρακιντζής, για την εξέλιξη δύο υποθέσεων που αφορούσαν ‘παρακρατηθέντα’ ποσά από τον οργανισμό.
Το στέλεχος απο την Κρήτη που φέρεται να μην απέδωσε στον οργανισμό τα λεφτά που διαχειριζόταν, τα ΕΛΤΑ τον έθεσαν σε αργία 6 μήνες-άρα μπορεί να επιστρέψει!- και θα του κρατάνε ένα ποσό καθε μήνα από τον μισθό του! Τέτοιες ευκολίες...
Σύμφωνα με το έγγραφο που εστάλη στον κ.Ρακιντζή ο πρώην υπάλληλος ως προϊστάμενος και διαχειριστής καταστήματος στην Κρήτη ‘κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2011 έως και τον Ιούλιο του 2011 ευθύνεται για παρακράτηση ποσού 47000 ευρώ προερχόμενου από τη διαχείριση του καταστήματος’. Ο υπάλληλος παραπέμθηκε στο Πειθαρχικό και του επιβλήθηκε κατά πλειοψηφία η ποινή της οριστικής απόλυσης. Ωστόσο, μετά από έφεση το Δευτεροβάθμιο του επέβαλε την ποινή της προσωρινής απόλυσης των έξι μηνών τον περασμένο Ιούνιο.
Είναι λοιπόν προφανές ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα επιστρέψει με το νέο έτος στην υπηρεσία. Και τα λεφτά; Απομένει να πάρουν τα ΕΛΤΑ 23000 ευρώ-προφανώς τα επέστρεψε τα υπόλοιπα- και ο οργανισμός αποφάσισε να ‘παρακρατείται από τον μισθό του σε μηνιαίες δόσεις’!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου