Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 


Έκλεβε ακόμη και από σχολεία

Σαν…  φάντασμα χτυπούσε ένας 30χρονος που είχε διαπράξει δέκα διαρρήξεις και κλοπές στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και κάθε φορά έφευγε χωρίς να τον πάρει είδηση κάποιος. Οι στόχοι του ήταν κυρίως καταστήματα, αλλά έκλεψε χρήματα και από λεωφορεία του Κ.Τ.Ε.Λ., ενώ και από ένα Δημοτικό σχολείο άρπαξε ηλεκτρονικές συσκευές!
Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τα αποτυπώματά του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα, τα τιμαλφή και οι ηλεκτρονικές συσκευές που άρπαξε από τις κλοπές τις οποίες διέπραξε τον τελευταίο μήνα.
Χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ είχαν αρπάξει στις 24 Αυγούστου από το σπίτι ενός 66χρονου στις Ορθωνιές Ζακύνθου τρεις τσιγγάνοι διαρρήκτες, ένας από τους οποίους ανήλικος 15 χρόνων. Η ταυτότητα του νεαρού και των συνεργών του ηλικίας 22 και 43 χρόνων αποκαλύφθηκε μετά την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί του τμήματος Αλυκών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου