Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


 

Δείτε φωτογραφίες του σάτυρου της Ηλιούπολης

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες ενός 71χρονου από την Ηλιούπολη που συνελήφθη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων αγοριών ηλικίας 12- 14 ετών έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία. 

Μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η ΕΛ.ΑΣ, δημοσιοποίησε τα στοιχεία ταυτότητας αλλά  και φωτογραφικό υλικό του ηλικιωμένου σάτυρου μετά από ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του. 

Πρόκειται για τον Γεώργιο Μπούρα του Γεωργίου και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1941 στην Αρκαδία και κατοικεί στην Ηλιούπολη. Σε βάρος του ηλικιωμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της αποπλάνησης παιδιών που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 και τα 14 έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο 71χρονος, συνελήφθη πρωινές ώρες της 1-11-2012 στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τ.Α. Ηλιούπολης, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ανήλικων παιδιών. 

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο Μπούρας  προσέγγιζε ανήλικα αγόρια και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους τα προσκαλούσε και τον επισκέπτονταν στην οικία του, όπου προέβαινε σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις. Για τον σκοπό αυτό τους προσέφερε φαγητό, αναψυκτικά, μικρά χρηματικά ποσά και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο Στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, είκοσι τρία φυσίγγια και ένα μαχαίρι.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Παράλληλα, καλούν τους  πολίτες  να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας στο τηλέφωνο 210 6476370 του 1ου Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διευκρινίζοντας ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου