Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΓΑΪΔΟΥΡΑ

H «Γυναίκα του Πάγου» 

Σκότωσε και τεμάχισε τον πρώην άντρα της και τον εραστή της!


Σοκάρει η ομολογία μιας γυναίκας στην Αυστρία, η οποία πυροβόλησε και διαμέλισε με πριόνι τον πρώην άντρα της και τον εραστή της.

Η 34χρονη Εστιμπαλίζ Καρράντζα, ιδιοκτήτρια  καταστήματος με παγωτά ομολόγησε τη Δευτέρα σε δικαστήριο το αποτρόπαιο έγκλημά της, ενώ είπε πως έθαψε τα κατακρεουργημένα πτώματα στο υπόγειο του μαγαζιού της στη Βιέννη.

Η αποκαλούμενη «Γυναίκα του Πάγου» από τα αυστριακά μέσα, ομολόγησε στο δικαστήριο ότι και οι δύο άνδρες την είχαν «ταπεινώσει», ο πρώην άντρας της γιατί ασκούσε λεκτική βία και ο εραστής της επειδή την απατούσε.

Όπως μετέδωσε το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων και στις δύο περιπτώσεις η γυναίκα είπε ότι είχε πυροβολήσει τα θύματά της με ένα πιστόλι Μπερέτα, τεμάχισε τα σώματα με ένα αλυσοπρίονο, τα τοποθέτησε στην κατάψυξη του καταστήματός της και τελικά τα έθαψε στο υπόγειο.

Η εισαγγελέας Πέτρα Φρέι περιέγραψε την κατηγορουμένη, η οποία εισήλθε στην κατάμεστη αίθουσα του δικαστηρίου φορώντας ένα γκρι φουστάνι και συνοδευόμενη από αστυνομικούς και τον διάσημο δικηγόρο Ρούντολφ Μάγιερ, ως μια «ψυχρή γυναίκα» και μια «ωρολογιακή βόμβα που περίμενε να εκραγεί».

«Είναι σαφές ότι η κατηγορούμενη έχει δύο πλευρές», δήλωσε η Φρέι, προειδοποιώντας τις δικαστικές αρχές ότι η Καρράντζα θα μπορούσε να σκοτώσει ξανά.

Τι την ώθησε στις δολοφονίες 

Η Καρράντζα είπε στο δικαστήριο ότι η συμπεριφορά του συζύγου της, Χόλγκερ Χολτζ, είχε αλλάξει εντελώς μετά το γάμο τους και ότι τα πράγματα είχαν πάρει άσχημη τροπή όταν αναγκάστηκαν, μετά από έξωση, να μετακομίσουν στο κατάστημά της. Ο Χόλτζ έγινε έπειτα μέλος της οργάνωσης Χάρε Κρίσνα.

«Κοιμόταν μέχρι τις 10 και ερχόταν στις 11. Δεν τρώγαμε παγωτό. Δεν κάναμε τίποτα», είπε η 34χρονη. Ακόμα και όταν η Καρράντζα ξεκίνησε να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις με τον πωλητή παγωτομηχανών, Μάνφρεντ Χιντερμπέργκερ και πήρε διαζύγιο από τον Χόλτζ, αυτός αρνιόταν να μετακομίσει, είπε στους δικαστές η γυναίκα.

Μία Κυριακή, μετά από διαμάχη επί του θέματος, είπε ότι πυροβόλησε τον Χόλτζ δύο φορές στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μία στον κρόταφο καθώς αυτός ήταν απασχολημένος στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Από την άλλη ο Χίντερμπεργκερ εγκατέλειψε την Καράντζα λίγο καιρό αφότου βγήκε το διαζύγιό της, αλλά εμφανίστηκε ξανά ενάμιση χρόνο μετά με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού τον είχε διώξει η τότε ερωμένη του. Η γυναίκα είπε ότι τον δέχτηκε πίσω, αλλά λίγες μέρες αργότερα βρήκε ερωτικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο και το προφίλ του σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών. Ένα βράδυ, μετά από νυχτερινή έξοδο με τους φίλους του, ο άνδρας γύρισε στο σπίτι της Καράντζα, η οποία προσπάθησε να του μιλήσει σχετικά με τις ανακαλύψεις της, αλλά αυτός άρχισε να της φωνάζει και πήγε κατευθείαν για ύπνο, είπε η 34χρονη.

«Γύρισε πλευρό και άρχισε να ροχαλίζει. Δεν τον ένοιαζε καθόλου. Αυτό με έκανε έξω φρενών», είπε.

Έπειτα, περιέγραψε πως πήρε το ίδιο πιστόλι που είχε σκοτώσει τον πρώην άντρα της –το οποίο είχε κρυμμένο κάτω από το στρώμα του κρεβατιού όπου κοιμόταν ο εραστής της- τοποθέτησε τις σφαίρες και τον πυροβόλησε ενώ αυτός κοιμόταν.

Όπως και με το προηγούμενο θύμα της, η Καρράντζα τεμάχισε το σώμα του άνδρα και το έθαψε δίπλα στον πρώην άντρα της. Τα δύο πτώματα ανακαλύφθηκαν μετά από εργασίες συντήρησης που έπρεπε να γίνουν στο υπόγειο του καταστήματος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου