Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


Έξω από το κτήριο της Τραπέζης της Ελλάδος στην οδό Ομήρου
Επίθεση μικροομολογιούχων στον Ευάγγελο Βενιζέλο!

Σε περικύκλωση του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδας προχώρησαν δεκάδες ιδιώτες-μικροομολογιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το «κούρεμα των ομολόγων τους, εν όψει της προγραμματισμένης για τις 18:00 συνάντησης του διοικητή του ιδρύματος, Γ. Προβόπουλου, με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος του κόμματος, Ευ. Βενιζέλος.
Οι συγκεντρωμένοι απέτρεψαν την είσοδο του κ. Βενιζέλου στο κτήριο, καθώς, όταν προσήλθε στην είσοδο επί της οδού Ομήρου, περικύκλωσαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, εξαναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει.
Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, απώθησαν με ήρεμο τρόπο τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου.
Η συνάντηση του κ. Βενιζέλου με τον κ. Προβόπουλο αναβλήθηκε.
Οι μικροομολογιούχοι συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους με συνθήματα κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ενώ επιφυλάχθηκαν να επανέλθουν αύριο, με νέα διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους.
Από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Μικρή ομάδα «αγανακτισμένων» ομολογιούχων παρεμπόδισε την είσοδο της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συνάντηση με τον Διοικητή και στελέχη της Τράπεζας.
Η Ελληνική Αστυνομία δεν έκανε αυτά που έπρεπε, ώστε να διασφαλιστεί μια θεσμική λειτουργία.
Είναι απορίας άξιον για ποιον λόγο οι «αγανακτισμένοι» ομολογιούχοι δεν απευθύνονται στην Κυβέρνηση και τα κόμματα που τους έδωσαν εύκολες προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά στο ΠΑΣΟΚ που τους έχει παρουσιάσει κατ’ επανάληψη την αλήθεια και τις μόνες εφικτές και συγκεκριμένες λύσεις που προστατεύουν πλήρως τα συμφέροντά τους.
Δυστυχώς, αυτοί που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τους ομολογιούχους και τους εξωθούν με το αζημίωτο σε διάφορες αδιέξοδες ενέργειες και διεκδικήσεις, οργανώνουν διάφορα φασίζοντα happenings αντί να υιοθετήσουν τις λύσεις που έχουν προταθεί.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου