Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

42 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ



 

Κάθειρξη 42 ετών για οκτώ παιδεραστές
Σοκ στη Βρετανία: Παιδόφιλος… επί τω έργω

Ένας παιδόφιλος που καταγράφηκε από κάμερα ενώ οδηγούσε δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 15 ετών σε ξενοδοχείο για να κάνουν σεξ, έχει συγκλονίσει τη βρετανική κοινωνία και πιο συγκεκριμένα την πόλη του Ντέρμπι, της κεντρικής Αγγλίας, όπου και συνέβη το περιστατικό.
Αυτό που εξοργίζει ακόμα περισσότερο είναι ότι τα παιδιά που είχε σαν στόχο ήταν είτε άστεγα είτε διέμεναν σε ιδρύματα για ορφανά και παρατημένα παιδιά.
Το βίντεο παρουσιάστηκε και αποτέλεσε αποδεικτικό στοιχείο σε δίκη οκτώ παιδεραστών, ηλικίας 35 έως 60 ετών, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 42 ετών.
Ένοχοι για παιδοφιλία κρίθηκαν οι Άντονι Λάμπερτ, 51, Στέφαν Γκόντφρι, 44, Τζων Σο, 55, Ιγιάζ Άχμεντ, 35, Μαρκ Αντάουι, 40, Κόλιν Σίμσον, 55, Ντέιβιντ Σάρντλοου, 56 και Ίαν Γιόμαν, 60 ετών.
Οι κατηγορούμενοι πλήρωναν τα κορίτσια 6.5 ευρώ για τις συνευρέσεις τους ή τους πρόσέφεραν ναρκωτικά, τσιγάρα, δώρα, βόλτες με τρακτέρ, παιχνίδια και κινητά τηλέφωνα ως αντίτιμο για τις… υπηρεσίες τους.
Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη περιοχή της Αγγλίας, η πορνεία ανθεί και αποτελεί τεράστιο αγκάθι της –ανύπαρκτης- κοινωνικής πολιτικής της χώρας σε αυτό τον τομέα.
Τραγική φιγούρα ένα ανήλικο κορίτσι, που είπε ότι αντιλαμβανόταν το σεξ και την πληρωμή για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών «μέρος του μεγαλώματός της» αναφέρει η Daily Mail.
Ένα από τα κορίτσια που καταγράφηκε στην κάμερα, κρατούσε στο χέρι το αρκουδάκι της…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου