Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΤΗ SHELL

Διευθυντής της Shell πιάστηκε να εκτυπώνει παιδοφιλικό υλικό στα γραφεία της ετα 


Διευθυντής της Shell πιάστηκε να εκτυπώνει παιδοφιλικό υλικό στα γραφεία της εταιρείας

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση ενός κορυφαίου στελέχους της Shell ο οποίος πιάστηκε να παρακολουθεί υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ο Άντονι Στάρμαν, βρισκόταν στο σπίτι του στο Κεντ όπου παρακολουθούσε ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας. Όταν όμως αποφάσισε να εκτυπώσει φωτογραφίες με τέτοιο υλικό δεν θυμήθηκε πως ο υπολογιστής του ήταν συνδεδεμένος με τον εκτυπωτή της δουλειάς του. Το αποτέλεσμα ήταν οι επίμαχες φωτογραφίες να εκτυπωθούν στα... κεντρικά γραφεία της Shell στο κεντρικό Λονδίνο.
Επτά από τις συνολικά 42 φωτογραφίες αξιολογήθηκαν ως επιπέδου 4 από τις διωκτικές αρχές οι οποίες και συνέλαβαν τον 59χρονο Στάρμαν.
Την ανακάλυψη έκανε ένας υπάλληλος της εταιρείας όταν χάλασε ένας από τους εκτυπωτές. Μόλις το πρόβλημα επιδιορθώθηκε ο εκτυπωτής άρχισε να τυπώνει κανονικά όλες τις προηγούμενες εντολές που είχε, μεταξύ αυτών και τις φωτογραφίες των παιδιών που είχαν αποσταλεί από τον προσωπικό υπολογιστή του Στάρμαν.
Το δικαστήριο καταδίκασε το υψηλόβαθμο στέλεχος της Shell σε οκτάμηνη φυλάκιση με διετή αναστολή και υποχρεούται να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για εγκλήματα σεξουαλικής φύσης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου