Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ


http://newpost.gr/post/157170/patra-etaze-pagoto-se-anilikoys-gia-na-ton-akoloythisoyn-spiti-toy/

Πάτρα: Έταζε παγωτό σε ανηλίκους για να τον ακολουθήσουν σπίτι του!

Τρομαγμένοι είναι οι γονείς στην Αγυιά της Πάτρας από το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα έξω από Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, όταν ένας νεαρός Αλβανός, πλησίασε έξω από τα κάγκελα του σχολικού συγκροτήματος και άρχισε να προσεγγίζει μικρά παιδιά προκειμένου να φύγουν μαζί του.

Όπως καταγγέλθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πάτρας, ο 22χρονος πλησίαζε τα ανήλικα, αγόρια και κορίτσια, και τους έλεγε πως η μητέρα ή ο πατέρας τους δεν θα πάει να τους πάρει από το σχολείο και πως έπρεπε να φύγουν με αυτόν.

Για το λόγο αυτό τα δελέαζε λέγοντάς τους πως θα πάνε σπίτι του νεαρού, θα τους δώσει παγωτό να φάνε και θα δούνε μαζί παιδικές ταινίες και σειρές. Ευτυχώς κάποια από τα παιδάκια ενημέρωσαν τους γονείς τους αλλά και τους δασκάλους τους και εκείνοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νεαρό Αλβανό.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του με την κατηγορία της απόπειρας προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών. Ο 22χρονος δηλώνει πως μένει μόνιμα στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, όμως ελέγχεται καθώς ακόμη δεν έχει προσκομίσει έγγραφα παραμονής στη χώρα ή κάποιο άλλο επίσημο χαρτί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου