Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΓΑΪΔΟΥΡΙΟΥ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΟΥ

Στη δημοσιότητα το όνομα ενός ακόμη εμπλεκόμενου σε κύκλωμα πορνογραφίας 


Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας ενός ακόμη ατόμου, που συνελήφθη στο πλαίσιο της πανελλαδικής αστυνομικής επιχείρησης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την κωδική ονομασία «Trojan Horse» (Δούρειος Ίππος), για την καταπολέμηση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου.
Πρόκειται για τον Τσουράκη Στυλιανό του Ευτύχιου και της Φωτεινής, ο οποίος γεννήθηκε το 1959 στον Πειραιά, κάτοικος Αττικής.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για προμήθεια, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους.
Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012, 210-6476464, 210-6476000, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος του αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου