Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ

Παπαδιά: Δεν αντέχω, ο ιερέας με χτυπάει -Εραστής: Φέρτον εδώ και θα τον κανονίσ 

 

Παπαδιά: Δεν αντέχω, ο ιερέας με χτυπάει 
-Εραστής: Φέρτον εδώ και θα τον κανονίσω





Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της υπόθεσης με τη δολοφονία του 52χρονου ιερέα από τη σύζυγό του και τον εραστή της. Χθες η 43χρονη παπαδιά και ο 40χρονος φίλος ομολόγησαν πως είχαν σχεδιάσει την εκτέλεση των ιερέα. Στην κατάθεση της η γυναίκα που αρχικά προσποιούνταν τη θλιμμένη – συγκλονισμένη σύζυγο δολοφονηθέντος ισχυρίστηκε πως δεν άντεχε άλλο τον ιερέα σύζυγο της γιατί την κακομεταχειριζόταν και την χτυπούσε.
Σύμφωνα με το zougla.gr η 43χρονη Θοδώρα υποστήριξε στην απολογία της πως σχεδίασε τη δολοφονία με τον σύντροφό της, γιατί ο 52χρονος ιερέας την χτυπούσε σε καθημερινή βάση, ενώ της ασκούσε έντονη ψυχολογική πίεση.
Βέβαια από την άλλη δεν αρνήθηκε πως ο συνεργός της στο στυγερό έγκλημα ήταν και εραστής. Είπε στους αστυνομικούς πως τον γνώρισε μέσω ενός κοινού φίλου και πωςήταν ο άνθρωπος στον οποίο εκμυστηρευόταν το μαρτύριο που ζούσε στο οικογενειακό της περιβάλλον. Ήταν ο άνθρωπος από τον οποίο ζήτησε βοήθεια και στήριξη και εκείνος δεν την αρνήθηκε. Μάλιστα όπως λέει η ίδια ο συνεργός της είπε «Φέρτον στο ραντεβού και όλα θα τα κάνω εγώ. Εσύ δεν θα κάνεις τίποτα».
Όπως φαίνεται πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που η παπαδιά είχε λοξοδρομήσει στο γάμο της, αφού σύμφωνα με τις έρευνες των αρχών η 43χρονη φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις πριν τη γνωριμία με τον 40χρονο εκτελεστή και με άλλους άνδρες, ο ένας εκ των οποίων ήταν φίλος του ιερέα.
Τώρα οι Αρχές ερευνούν και τα απειλητικά τηλεφωνήματα, τα οποία είχε κατά το παρελθόν καταγγείλει ο ιερέας ότι δεχόταν και όπως προκύπτει πίσω και από αυτή την υπόθεση βρίσκεται τόσο ο δολοφόνος του ιερέα, όσο οι προηγούμενοι εραστές της παπαδιάς που προσπαθούσαν να εκφοβίσουν τον 52χρονο.
Σύμφωνα με δημοσιογράφο του IliaPost οι αρχές ερευνούν και την πιθανότητα η εκτέλεση να έγινε με κυνηγετικό όπλο για αγριογούρουνα και δεν πυροβόλησε τον ιερέα οκτώ φορές, αλλά το συγκεκριμένο φυσίγγιο του όπλου αυτού, έχει μέσα εννέα σκάγια τα οποία είναι σαν σφαίρες και γι' αυτό και ήταν διάσπαρτα τα τραύματα σε όλο το σώμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου