Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΡΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ





Υπάρχουν άποροι στην Κρήτη που ζουν μέσα στη ... χλιδή 

 

Δηλώνουν μηδενικό εισόδημα ωστόσο στους τραπεζικούς του λογαριασμούς υπάρχουν εκατομμύρια ! Εμφανίζονται άποροι αλλά στην πραγματικότητα ζουν μέσα στη χλιδή ...  Ο λόγος για συγκεκριμένες περιπτώσεις Κρητικών που μόνο ... άποροι δεν είναι όπως οι ίδιοι δηλώνουν.
Στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας που πραγματοποιείται την τελευταία διετία στην Κρήτη το ΣΔΟΕ έχει προχωρήσει στο άνοιγμα 800 τραπεζικών λογαριασμών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρις μόλις 10 από τις υποθέσεις που εξετάζει το ΣΔΟΕ βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης αφενός λόγω του φόρτου εργασίας της υπηρεσίας και αφετέρου λόγω της έλλειψης προσωπικού.
Ανάμεσα στις υποθέσεις που διερευνά το ΣΔΟΕ συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί που ξεκινούν ανά περίπτωση από τις 200.000 ευρώ και ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ.
Για παράδειγμα αγρότης βρέθηκε να έχει σε τράπεζα περίπου 180.000 ευρώ, όμως δήλωνε μηδενικό εισόδημα. Σε άλλη περίπτωση Ηρακλειώτη, η απάντηση που ήρθε στο ΣΔΟΕ από μία μόνο τράπεζα τον εμφανίζει ως δικαιούχο ποσού 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αναμένονται και οι απαντήσεις από τις υπόλοιπες τράπεζες στις οποίες επίσης διατηρεί λογαριασμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου