Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΤΟΥ ΓΑΪΔΟΥΡΙΟΥ

 


Το πρωτοπαλίκαρο του Μπαρμπαρούση με το ξενοδοχείο στην Αλβανία

Πριν από λίγες ημέρες πρωταγωνιστούσε στην έφοδο της Χρυσής Αυγής στην λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου καταστρέφοντας πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών, στο πλευρό του βουλευτή Κώστα Μπαρμπασούση, γνωστού και ως «Καραϊσκάκη».
Ο Ρομπέρτο Χαϊδης που γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγίους Σαράντα, πιστός οπαδός της Χρυσής Αυγής, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλβανία, όπου είναι ιδιοκτήτης πολυτελούς ξενοδοχείου. .
Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν, μετά την «έφοδο» στο Μεσολόγγι, πως μπορεί κάποιος που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αλβανία -και έχει προφανώς αλλοδαπούς εργαζόμενους-, να επιτίθεται σε μετάναστες, να τους προπηλακίζει και να καταστρέφει τους πάγκους τους.
Όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε βροχή από αρνητικά σχόλια στα social media, και πολλοί δεν δίστασαν να τον αποκαλέσουν «Αλβανό».
Ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook δίνει τη δική του απάντηση. Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:
ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΩΣ ΑΛΒΑΝΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 1914. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ.
ΕΙΜΑΙ ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου