Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑ



 
Ηταν εξπερ στα social media
Ο... αγαπημένος καθηγητής του κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας
 
Ήταν ο αγαπημένος καθηγητής όλων των μαθητών… Το νεανικό του στυλ με την κοτσίδα, το κάζουαλ ντύσιμο και η μανία με τα social media τον έκαναν να περνάει πολλές ώρες την ημέρα με τους έφηβους μαθητές του. Όμως ο 42χρονος μαθηματικός από τη Θεσσαλονίκη έκρυβε πολύ καλά τον δεύτερο εαυτό του… Αυτόν που είχε να κάνει με την διαστροφή, την παιδοφιλία και τον αρρωστημένο πόθο για ηδονή.
Η αποκάλυψη ότι ο «χαβαλές» καθηγητής στο Αιγίνιο Πιερίας είχε παγιδεύει με 4 κάμερες την σχολική αίθουσα και κατέγραφε τα απόκρυφα σημεία των μικρών μαθητριών κατά τη διάρκεια του μαθήματος, έπεσε σαν κεραυνός στα μεγάλα κεφάλια του υπουργείου Παιδείας που αν και είχε συλληφθεί το 2010 γα διακίνηση πορνογραφικού υλικού, τον έβαλαν αρχειοθέτη στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας. Και μετά τη δεύτερη .. βόμβα, χρειάστηκε η παρέμβαση του υπουργού Παιδείας κ. Ιωάννη Αρβανιτόπουλου για να τον θέσει σε διαθεσιμότητα και να τον απομακρύνει από το χώρο της εκπαίδευσης.
Στη μικρή κοινωνία της Πιερίας όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο μανιακό με τα social media που έπαιζε το twitter και το facebook στα δάκτυλα του. Μέσα από τα προφίλ που διατηρούσε ψάρευε παιδιά και με το φιλικό και «μάγκικο» στυλ που διέθετε τα έπειθε να παίζουν μαζί του. Η σύλληψη του τον Ιανουάριο του 2010 τον ανάγκασε να διαγράψει τα προφίλ, να απομακρυνθεί διακριτικά από την περιοχή αφού τα πράγματα είχαν αρχίσει να δυσκολεύουν. Πολλοί γονείς όταν έμαθαν, εξαγριώθηκαν και τον κυνήγησαν για την πρόστυχη και βρώμικη συμπεριφορά του…
Το παρασκήνιο της …επαναφοράς
Όταν στις αρχές του 2010 ο καθηγητής, που τότε δίδασκε σε Γυμνάσιο της Πιερίας αποκαλύπτεται πως μετείχε ενεργά στο πιο άγριο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, όλη η Ελλάδα παγώνει. Κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι λίγους μήνες αργότερα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος όχι μόνο δεν θα έμπαινε φυλακή, αλλά αντίθετα θα επέστρεφε στη δουλειά του και όταν ήταν …έτοιμος  θα έμπαινε και πάλι στις σχολικές αίθουσες…
Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, στο δικαστήριο που θα γίνει σε λίγους μήνες, αν όλα πήγαιναν καλά θα επέστρεφε και πάλι στα καθήκοντα του. Όμως λογάριασε χωρίς τα «λαγωνικά» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που για δυόμισι χρόνια ξετίναζαν τους πέντε σκληρούς δίσκους και τα 42 cd και τα 3000 αρχεία που είχε με υλικό παιδικής πορνογραφίας που κατασχέθηκαν στο σπίτι του στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης για να βρουν πειστήρια να τον τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και να μην έχει το παραμικρό περιθώριο να τη βγάλει καθαρή. Έτσι, βρέθηκαν τα 80 βιντεάκια που είχε τραβήξει στην αίθουσα διδασκαλίας του σχολείου της Πιερίας τα εσώρουχα των μαθητριών, με ένα τετρακάμερο χάι τεκ σύστημα που είχε εγκαταστήσει κάτω από τα θρανία. Όπως λένε οι διώκτες του, ο 42χρονος καθηγητής με την κοτσίδα και τα ανώμαλα γούστα, είχε άριστες γνώσεις σε θέματα καμερών κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Όμως αυτό δεν σήμαινε τίποτα για τους αστυνομικούς καθώς όπως λένε όσοι μπλέκουν με κυκλώματα διακίνησης παιδικής πορνογραφίας γνωρίζουν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και τις κρυφές κάμερες.
Ο 42χρονος Θεσσαλονικιός, είχε ακόμα ένα προσόν. Κατάφερνε με πειθώ να κερδίζει όχι μόνο τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη των μαθητών αλλά και της Επιθεώρησης που το 2010 μετά τη σύλληψη του διενήργησε ΕΔΕ και ζητούσε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά και τις πράξεις του. Όπως είχε πει τότε, ήταν απλώς ένα λάθος, δεν ήταν –ισχυριζόταν– κάτι σοβαρό με αποτέλεσμα να καταφέρει να τους πείσει ότι είχε μετανοήσει για την απερισκεψία του και να τον ρίξουν στα μαλακά.
Όλα αυτά τα χρόνια που δίδασκε σε γυμνάσιο στο Αιγίνιο, πλάσαρε ένα προφίλ του δήθεν πρωτοποριακού και άνετου εκπαιδευτικού. Σε αυτό τον βοηθούσε και η εμφάνιση του αφού είναι ψηλός και λεπτός με μακριά μαλλιά που συνήθως έπιανε κοτσίδα αλλά και το νεανικό του ντύσιμο. Πήγαινε εκδρομές με τους μαθητές του, τους καλούσε στο σπίτι που είχε νοικιάσει στην Πιερία δήθεν για να τους δείξει τα κόλπα του διαδικτύου ενώ παράλληλα, διακινούσε στις ιντερνετικές πιάτσες των παιδόφιλων εκατοντάδες αρχεία με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Φυσικά όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τα περιπτώσεις των παιδόφιλων, ο 42χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Η σύζυγος του, που έμενε μόνιμα με το παιδί τους στη Θεσσαλονίκη, δεν είχε καταλάβει το παραμικρό για τη διπλή ζωή του άνδρα της…  Μετά την αποκάλυψη της νέας βρώμικης και παράνομης δραστηριότητας του, ο παιδόφιλος εκπαιδευτικός με την κοτσίδα, έχει γίνει κόκκινο πανί για τους κατοίκους, τους γονείς των μαθητών και τους συναδέλφους του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου