Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Γυμναστής "αγνοούνταν" για τρία χρόνια, αλλά ... πληρωνόταν κανονικά!

Γυμναστής "αγνοούνταν" για τρία χρόνια, αλλά ... πληρωνόταν κανονικά!

Ο γυμναστής, μεταξύ αναρρωτικών αδειών και σπουδών, πληρωνόταν κανονικά για τρία χρόνια, χωρίς καν να έχει εμφανιστεί στην οργανική του θέση στην Κρήτη.
Για τρία χρόνια λάμβανε κανονικά το μισθό του, όμως κανείς δε γνώριζε ... που βρισκόταν! Ο "αγνοούμενος" καθηγητής φυσικής αγωγής βρέθηκε τελικά από τη διεύθυνση β'βάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου και διαπιστώθηκε ότι εισέπραττε κανονικά το μισθό του, αν και δεν είχε καν εμφανιστεί στην οργανική του θέση στην Κρήτη, από τη βόρεια Ελλάδα από όπου κατάγεται.

Ο άνδρας τα κατάφερνε επί τρία χρόνια, κινούμενος μεταξύ ... μεταπτυχιακών σπουδών, αναρρωτικών αδειών και διδακτορικών σπουδών!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, για την υπόθεση διενεργήθηκε ΕΔΕ και διαπιστώθηκε ότι για έξι μήνες πληρώθηκε παράνομα και τώρα καλείται να επιστρέψει τους μισθούς που αντιστοιχούν σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Η υπόθεση με το ... χαμένο γυμναστή αποτελεί φυσικά μόνο μία από τις πάμπολλες που καθημερινά καλούνται να "διαλευκάνουν" και να διαχειριστούν οι αρμόδιοι διαφόρων υπηρεσιών στο μεγάλο μπάχαλο που λέγεται ... δημόσια διοίκηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου