Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ





Έβαλαν 17χρονη να πάει με 100 άνδρες σε τρεις μήνες! Χειροπέδες σε δύο σωματέμπορους - Εκμεταλλεύονταν και μια 15χρονη!
 Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Έλληνες ηλικίας 49 και 53 ετών για σωματεμπορία ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος  τριών ιδιοκτητών ξενοδοχείων. 

Όλα αυτά, στη Λάρισα. Εκεί όπου ο 53χρονος και ο 49χρονος, φέρονται να εκμεταλλεύονταν τις δύο κοπέλες ηλικίας 17 και 15 ετών, από την Αλβανία και τη Ρουμανία αντίστοιχα.

Η αρχή του τέλους για το κύκλωμα, έγινε το πρωινό της 31ης Αυγούστου, όταν σε κανονισμένο “ραντεβού” στη Λάρισα, πήγε ένας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη. Έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον 53ρονο για να έχει σεξουαλική επαφή με τη 17χρονη κοπέλα από την Αλβανία, προς 70 ευρώ.

Την ώρα της πληρωμής όμως, εμφανίστηκαν αστυνομικοί και πέρασαν χειροπέδες στον 53χρονο, προσάγοντάς τον μαζί με τη 17χρονη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Την έβαλε να βρεθεί με τουλάχιστον 100 πελάτες!

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 53χρονος μαζί με έναν 49χρονο -που επίσης συνελήφθη- τους τελευταίους τρεις μήνες, προωθούσαν την κοπέλα στην πορνεία εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση της λόγω του νεαρού της ηλικίας της και λόγω οικογενειακών της προβλημάτων. Κάπως έτσι, της κανόνισαν ερωτικά ραντεβού με τουλάχιστον 100 πελάτες!
Τα 50 ευρώ που έπαιρναν από κάθε πελάτη, τα μοιράζονταν ως εξής: Οι δύο Έλληνες έπαιρναν τα 20 και η ανήλικη έπαιρνε τα 30 ευρώ.
Αν η ερωτική συνάντηση με τον πελάτη γινόταν σε κάποιο από τα σπίτια των δύο ανδρών που συνελήφθησαν ή σε ξενοδοχείο της πόλης, τότε το ποσό που έπρεπε να πληρώσει ο πελάτης, "ανέβαινε" από τα 50, στα 70 ευρώ.
Εκμεταλλεύονταν και 15χρονη! Την έβαζαν να πηγαίνει με 20 άνδρες την εβδομάδα!
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τους τελευταίους μήνες, ο 53χρονος Έλληνας, ακολουθώντας το ίδιο "σύστημα" προωθούσε στην πορνεία και δεύτερη ανήλικη αλλοδαπή! Μια 15χρονη Ρουμάνα!
Ο 53χρονος κανόνιζε ερωτικά "ραντεβού" με υποψήφιους πελάτες τα οποία είχαν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με την περίπτωση της 17χρονης από την Αλβανία, τόσο ως προς το χρηματικό αντίτιμο που πλήρωνε ο κάθε πελάτης όσο και ως προς το χρηματικό ποσό που αναλογούσε στην 15χρονη και στον 53χρονο, καθώς και ως προς τους τόπους όπου γίνονταν τα ερωτικά “ραντεβού”.
Στο σπίτι του 53χρονου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς συνολικού μήκους εικοσιπέντε εκατοστών.
Τα άτομα που συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας - στον οποίο θα υποβληθεί και η δικογραφία για τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων, για το αδίκημα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων - και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή Λάρισας.
Οι έρευνες για συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις συνεχίζονται..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου