Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ 8ΧΡΟΝΗ



Χορός "πακέτο" με ασέλγεια - 11 χρόνια σε χοροδιδάσκαλο για ασέλγεια σε 8χρονη

Ο κατηγορούμενος χοροδιδάσκαλος, επέμεινε στην αθωότητά του, υποστηρίζοντας ότι τα όσα ανέφερε το κοριτσάκι είναι δημιουργήματα της φαντασίας του.
Σε ποινή κάθειρξης 11 ετών καταδίκασε χθες το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ηρακλείου έναν χοροδιδάσκαλο στη Μεσαρά, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια σε βάρος ενός 8χρονου κοριτσιού, το οποίο ήταν μαθήτρια του. Το Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικά, ενώ στην αγόρευση του ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε ποινή κάθειρξης 13 ετών. Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών με την οικογένεια της ανήλικης να παρίσταται κατά την ακροαματική διαδικασία, επιμένοντας στα όσα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία.

Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών. Ο ίδιος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του κοριτσιού, εκμεταλλευομενος την ιδιότητα του και την εμπιστοσύνη του παιδιού προς το πρόσωπο του.

Ο κατηγορούμενος χοροδιδάσκαλος, επέμεινε στην αθωότητά του, υποστηρίζοντας ότι τα όσα ανέφερε το κοριτσάκι είναι δημιουργήματα της φαντασίας του.

Σύμφωνα με τη συνήγορο της πολιτικής αγωγής, Κατερίνα Χατζηδογιαννάκη, ο κατηγορουμενος ήταν αντιφατικός. Από τη μία, όπως είπε, δήλωνε αθώος και από την άλλη ζητούσε τη μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα. «Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό κανέναν ισχυρισμό του κατηγορουμένου» ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι ο παιδοψυχολόγος που εξέτασε το κοριτσάκι, αποφάνθηκε ότι το παιδί είναι απόλυτα φυσιολογικό, ότι δεν φαντάστηκε τα όσα ανέφερε, τα οποία περιέγραψε με λεπτομερή τρόπο στο γραπτό που του ζητήθηκε καθώς έτσι μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου