Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ...


Εγκλημα πάθους η φριχτή δολοφονία της 34χρονης - Θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποί


Θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης η 34χρονη-Για έγκλημα πάθους μιλούν οι αρχές

Στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους καταλήγουν οι Αστυνομικοί που έχουν επιφορτιστεί με την εξιχνίαση της υπόθεσης του άγριου εγκλήματος που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ξάνθη με θύμα μια 34χρονη.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας φέρεται να είναι σοκαρισμένος καθώς από τα όσα διαπίστωσε κατά τη διάρκεια της εξέτασης φανερώνουν ότι πρόκειται για ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας.

Η 34χρονη έπεσε θύμα όχι απλά βιασμού, αλλά άγριας σεξουαλικής κακοποίησης. Οπως αναφέρει το newsit.gr, η άτυχη κοπέλα φέρει στα γεννητικά της όργανα δύο τομές οι οποίες έγιναν με άγνωστο αιχμηρό αντικείμενο.

Στη συνέχεια ο ή οι δολοφόνοι τις προκάλεσαν βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις και λίγο πριν ξεψυχήσει την περιέλουσαν με βενζίνη που έκλεψαν από μηχανάκι και την έκαψαν ζωντανή.

Ακριβώς αυτό το μένος των δραστών είναι που οδηγεί τους Αστυνομικούς στο να συμπεράνουν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους και στρέφει την κατεύθυνση των ερευνών στην κατεύθυνση αυτή.

Ηδη έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών για να ελεγχθούν τηλέφωνα, sms και e-mail


Τι κατέθεσε στην Αστυνομία ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή

Μια φίλη της άτυχης 34χρονης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί την θεωρούν πρόσωπο-κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο δρόμος των δύο γυναικών είχε χωρίσει δύο στενά πιο κάτω από τον τόπο του εγκλήματος και μόλις λίγα λεπτά πριν η 34χρονη βρεθεί τετ α τετ με τον ή τους δολοφόνους της.

Η φίλη της άτυχης κοπέλας κατέθεσε στην Αστυνομία πως το θύμα δεν διατηρούσε κάποια ερωτική σχέση το τελευταίο διάστημα, καθώς και ότι δεν της είχε αναφέρει ποτέ ότι δέχεται απειλές. Παράλληλα, είπε πως η 34χρονη έδειχνε χαρούμενη και καθόλου προβληματισμένη. Παράλληλα, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της διασκέδασής τους στο νυχτερινό κέντρο, που βρίσκονταν λίγο πριν τη φριχτή δολοφονία, όλα κύλησαν ομαλά και δεν έπεσε στην αντίληψή της κάποιο ύποπτο πείραγμα ή ενόχληση από άλλη παρέα.


Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος στην Ξάνθη -Την βίασαν και την έκαψαν ζωντανή



Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το φρικτό έγκλημα που έγινε στην πόλη Ξάνθης τα ξημερώματα, όπου αδίστακτοι κακοποιοί επιτέθηκαν σε μία 34χρονη και αφού τη βίασαν, στη συνέχεια της περιέλουσαν με βενζίνη και την έκαψαν ζωντανή. Το συγκλονιστικό είναι πως το φρικτό έγκλημα έγινε στην πυλωτή του πατρικού της σπιτιού, κάτω από το μπαλκόνι του υπνοδωματίου των γονιών της.


Οι δολοφόνοι είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι

Η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι μετά από νυχτερινή διασκέδαση με φίλη της. Οι δυο τους χωρίστηκαν μόλις λίγα στενά πριν από το σημείο που οι δολοφόνοι – βιαστές της είχαν στήσει καρτέρι. Μόλις; η 34χρονη έφτασε στην εξώπορτα του σπιτιού και έβαλε τα κλειδιά στην κλειδαριά, οι δράστες της επιτέθηκαν και την ακινητοποίησαν. Τα όσα ακολούθησαν τα περιγράφει ο ιατροδικαστής.


Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Το απανθρακωμένο σώμα της, το οποίο βρέθηκε γυμνό, είχε σαφέστατες ενδείξεις βιασμού, ωστόσο δεν εντοπίστηκαν μάλιστα τραύματα από μαχαίρι, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά. Μάλιστα οι αρχές εξετάζουν δύο πιθανά ενδεχόμενα. Το πρώτο θέλει να μην είναι ένας ο δράστης, αλλά περισσότεροι, καθώς δεν θα μπορούσε να την κρατήσει ακίνητη ένα άτομα και να την περιλούσει με βενζίνη. Το δεύτερο σενάριο θέλει να υπάρχει είτε ένας, είτε περισσότεροι δράστες, οι οποίοι χτύπησαν, άφησαν αναίσθητη την 34χρονη. Στη συνέχεια την έγδυσαν και την βίασαν και μετά στην προσπάθεια τους να εξαφανίσουν κάθε στοιχείο της ταυτότητας του, την περιέλουσαν με βενζίνη που έβγαλαν από ένα μηχανάκι και της έβαλαν φωτιά, προκαλώντας της φρικτό θάνατο.


Τα κλειδιά στην πόρτα αποκάλυψαν την τραγωδία

Η υπόθεση όμως γίνεται ακόμα πιο τραγική, καθώς μόλις οι δράστες έβαλαν φωτιά στο σώμα της 34χρονης εκείνη ούρλιαζε εκλιπαρώντας για βοήθεια. Οι δράστες για να μην μπορέσει κάποιος να εντοπίσει το σώμα της έβαλαν φωτιά και σε δύο μηχανάκια. Οι κραυγές ξύπνησαν τον πατέρα και τον αδερφό της, οι οποίοι κατέβηκαν στην πυλωτή και με ένα λάστιχο προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, χωρίς να αντιληφθούν πως ανάμεσα στα φλεγόμενα μηχανάκια ήταν και το άψυχο κορμί της κοπέλας, η οποία είχε χάσει τη μάχη με τη ζωή. Μόνο όταν στο σημείο έφτασαν γείτονες, οι οποίοι ήταν πιο ψύχραιμοι και διέκριναν το άψυχο σώμα, κατάλαβαν πως οι εμπρηστές δεν είχαν βάλει φωτιά στις μοτοσικλέτες, αλλά είχαν δολοφονήσει έναν άνθρωπο. Τότε πατέρας και αδερφός είδαν στην πόρτα τα κλειδιά της κοπέλας και προσευχόντουσαν να μην είναι νεκρός ο δικός τους άνθρωπος. Κάλεσαν την 34χρονη στο κινητό της, αλλά εκείνη δεν απάντησε ποτέ.


Το DNA θα μιλήσει και δείξει τον δράστη

Οι αστυνομικοί τώρα περιμένουν να αντλήσουν στοιχεία από την κατάθεση της φίλης του θύματος, με την οποία είχαν διασκεδάσει το βράδυ. Ενα βασικό ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί είναι αν τις παρενόχλησε κάποιος ή κάποια αντρική παρέα κατά τη νυχτερινή τους έξοδο ή αν είδαν να τις ακολουθεί κάποιος. Περισσότερα στοιχεία πάντως θα μπορέσει να δώσει ο ιατροδικαστής μόλις ολοκληρώσει τη νεκροτομή. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες πιστεύεται πως είναι πιθανό να εντοπιστούν στοιχεία του DNA του δολοφόνου. Την ίδια ώρα η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ψάχνοντας για στοιχεία ακόμα και στα κάδους απορριμάτων της γειτονιάς. Πάντως η αγριότητα του δολοφόνου δείχνει άτομο που ήθελε να την εκδικηθεί.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου