Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΑΠΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

«Δίναμε αξία σε πουτ@ν#ς πολυτελείας», δηλώνει πρώην δημοσιογράφος του Alter


«Δίναμε αξία σε πουτάνες πολυτελείας», δηλώνει πρώην δημοσιογράφος του Alter


Μπορεί ο λόγος που ο Θοδωρής Σταθόπουλος ήρθε ξανά στην επικαιρότητα (σ.σ. έχει γίνει χορευτής σε club) να είναι «ιδιαίτερος», αλλά αυτό δεν ακυρώνει απαραίτητα τις απόψεις του για την life style δημοσιογραφία.

«Έχω πάρει συνεντεύξεις από όλους σχεδόν τους επώνυμους Έλληνες. Υπήρχαν στιγμές που μου ερχόταν να βάλω τα γέλια όταν άκουγα τον εαυτό μου να ρωτάω ομοφυλόφιλους άντρες για την υποτιθέμενη σχέση τους με την τάδε ή την δείνα κυρία και πότε με το καλό ο γάμος! Μου ερχόταν να καταπιώ το μικρόφωνο όταν ''σκύλες'' τις παρουσιάζαμε σαν άγιες , ατάλαντους σαν ταλαντούχους, δίναμε αξία σε πουτάνες πολυτελείας γιατί απλά έτυχε να έχουν έναν ''χορηγό'' που τις έσπρωχνε και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Εκτίμησα όμως και όλους εκείνους που μίλησαν ειλικρινά για το ποιοι είναι. Σεβάστηκα ομοφυλόφιλο ηθοποιό που μου είπε χαρακτηριστικά πριν αρχίσουμε την συνέντευξη ''μην με ρωτήσεις σε παρακαλώ για γυναίκες,γιατί θα αναγκαστώ να απαντήσω ψέμματα και θα μας πάρουν με τις ντομάτες''.Ελάχιστες εξαιρέσεις που υπήρχαν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα!».

Αυτό έγραψε, μήνες πριν, στο λογαριασμό του στο facebook ο Θοδωρής Σταθόπουλος. Γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του ως συμπαρουσιαστής στην εκπομπή Lifestyle του Alter δίπλα στην Νίκη Κάρτσωνα. Και ο οποίος πλέον δουλεύει ως χορευτής σε club.


To συγκεκριμένο κείμενο ήρθε στην επικαιρότητα μέσα από σχετική ερώτηση για αυτό που του έκανε η δημοσιογράφος του Entertv, με τον πρώην δημοσιογράφο να δηλώνει «Δεν κρίνω κανέναν, θεωρώ ότι παίζαμε όλοι σε ένα παιχνίδι, το όποιο ήταν χωρίς λόγο».

Προσθέτοντας, σχετικά με τη δημοσιότητα που πήρε η αλλαγή καριέρα του «Δεν θεωρώ ότι είναι είδηση πως ένας ρεπόρτερ που δούλευε σε μια εκπομπή, δεν είναι στην δημοσιογραφία και ότι διοργανώνει και συμμετέχει σε μια παράσταση! Δηλαδή, μην τρελαθούμε...Όταν κόσμος δεν έχει να φάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου