Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

 


Γυναίκα αξιωματικός του ΠΝ «φόρτωνε» κάρτες συναδέλφων της με χιλιάδες ευρώ!

Απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο με υψηλόβαθμη αξιωματικό η οποία κατηγορείται ότι έκλεβε ή “δανειζόταν” τις κάρτες συναδέλφων της και τις φόρτωνε με πολύ μεγάλα ποσά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει:

Αυτές τις ημέρες νοσηλεύεται στο ΝΝΑ υψηλόβαθμη Αξιωματικός η οποία είχε αδυναμία στις ξένες …πιστωτικές κάρτες. Συγκεκριμένα, από τις αρχές του 2012 παρουσιάζονταν στο ΝΝΑ περιστατικά απώλειας πιστωτικών καρτών κι άλλες φορές «ολιγόωρη απουσία» τους από τα πορτοφόλια στελεχών. Όταν επέστρεφαν, οι πιστωτικές ήταν φορτωμένες με …ψώνια. 

Αυτή τη στιγμή η κατηγορούμενη, παρότι έχει μετατεθεί από το ΝΝΑ, νοσηλεύεται και αύριο που θα λάβει εξιτήριο θα επισκεφθεί τον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το επίδικο ποσό ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Γαργαλιστική λεπτομέρεια: Στην ανακάλυψη της ταυτότητάς της ενεπλάκη η Σήμανση αλλά συνέβαλε αποφασιστικά και η επιμονή μια παθούσης Υποπλοιάρχου η οποία ζήτησε από πολυκατάστημα πρόσβαση στις βιντεοσκοπήσεις της κάμερας του ταμείου, όπου με έκπληξη είδε μια εκ των Προϊσταμένων της να ψωνίζει αντ” αυτής! Κυκλοφορούν πολλές λεπτομέρειες από τις όχι και τόσο εχέμυθες Νοσηλεύτριες. Το όνομα της κατηγορουμένης γνωστό, ο σύζυγός της πρόσφατα αποστρατευθείς Αξκός , η ίδια είχε μετατεθεί πρόσφατα από το ΝΝΑ. Άτιμη κρίση! Μειώθηκαν οι μισθοί αλλά κάποιοι δε μπορούν να προσαρμόσουν το επίπεδο διαβίωσής τους!  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου