Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ

Τον εκβίαζε 36χρονη που γνώρισε σε «ροζ» ιστοσελίδα




Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΧΘΕΣ
Τον εκβίαζε 36χρονη που γνώρισε σε «ροζ» ιστοσελίδα

Θύμα εκβιασμού από 36χρονη την οποία γνώρισε το καλοκαίρι μέσα από «ροζ» ιστοσελίδα, έπεσε άνδρας, ελληνικής καταγωγής. Ο παθών, αναγκάστηκε να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία μετά από έρευνα, συνέλαβε την γυναίκα.

Όπως κατήγγειλε ο παθών, είχε συνευρεθεί στις αρχές Αυγούστου με την γυναίκα, με την οποία ήρθε σε επαφή μέσω αγγελίας, χωρίς να γνωρίζει τα στοιχεία της.
Ωστόσο, όταν διέκοψε την επικοινωνία και τις συναντήσεις, η 36χρονη άρχισε να του τηλεφωνεί επανειλημμένα και να του στέλνει γραπτά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο και στο facebook, με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο, ενώ απαιτούσε να της δώσει χρήματα.
Μετά την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας και της διεύθυνσης διαμονής της 36χρονης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι της (στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στα κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στον χώρο) και αφού ταυτοποιήθηκε ως η αποστολέας των επίμαχων μηνυμάτων, συνελήφθη χθες. Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία σε για απόπειρα εκβίασης, εξύβριση και απειλή.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου