Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ

 
 

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ για αγρότες: "Εμφάνιζαν τη χώρα μας να έχει συνεχώς κακοκαιρία"...

Ως... Ανταρκτική θέλησαν να παρουσιάσουν επί δεκαετίες την Ελλάδα αγροτικά κυκλώματα, συνεργαζόμενα πλήρως με ορισμένους πολιτικούς για να απομυζούν τον ΕΛΓΑ.
Είναι εκπληκτικό αυτό που συνέβαινε και που...
αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Θ. Σαρρής: «Βάφτιζαν το ψάρι, κρέας και εμφάνιζαν τη χώρα μας να έχει συνεχώς κακοκαιρία, να πέφτει συνεχώς χαλάζι, να ρίχνει ολόχρονα χιόνι και να πλημμυρίζουν συνεχώς χιλιάδες στρέμματα από τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα. Και όλα αυτά για να εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ σε "μαϊμού" αγροτικές αποζημιώσεις. Εκαναν, σας λέω, την Ελλάδα, Ανταρκτική» έλεγε ο παραιτηθείς πρόεδρος της περασμένη Τρίτη, όταν πήγε να υποβάλει την παραίτησή του στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ, για να γίνει περισσότερο πειστικός, εξήγησε ότι η χώρα μας αξιώνει αποζημιώσεις ανάλογα με τα καιρικά φαινόμενα που σημειώνονται.

Πλήρωνε με εύκρατο καιρό κάθε χρόνο περί τα 750 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που ολόκληρη Γαλλία, με το ψυχρό κλίμα που έχει, πληρώνει μόλις 150 εκατ. ευρώ το χρόνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου