Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ


Εντοπίστηκε η συμμορία που έκλεβε και ξυλοκοπούσε πολίτες 

Εξιχνιάστηκε, προχθές, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση ληστείας σε βάρος 21χρονου Έλληνα και σωματικής βλάβης σε βάρος 23χρονου Έλληνα, που διαπράχθηκε, μεταμεσονύκτιες ώρες της 06.12.2012, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 21χρονου, μεταμεσονύκτιες ώρες της 06.12.2012, ενώ βάδιζε στη πόλη του Ηρακλείου, πέντε άγνωστα άτομα τον χτύπησαν με τα χέρια τους και με ποιμενικές ράβδους (που κρατούσαν οι δύο από αυτούς) και του αφαίρεσαν μια συσκευή κινητού τηλεφώνου και το πορτοφόλι του. Στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι ίδιοι δράστες επιτέθηκαν με ποιμενική ράβδο σε 23χρονο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες και στη συνέχεια διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Το βράδυ της 07.12.2012, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, εντόπισαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες και σε αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκε μέσα στο όχημα και κατασχέθηκε μια ποιμενική ράβδος.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 18χρονος οδηγός του οχήματος, είναι ο ένας από τους δράστες της ληστείας, σε βάρος του 21χρονου, καθώς και της σωματικής βλάβης σε βάρος του 23χρονου και συνελήφθη, ενώ αναζητούνται οι τέσσερις συνεργοί του, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου