Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ





Έδωσε το φιλί της ζωής στο παιδί που είχε κακοποιήσει!

Η φρικιαστική ιστορία, αναβίωσε στη Βόρεια Ιρλανδία, στην δίκη του παιδόφιλου Μπάρι Μακ Καρνει. Το τέρας αυτό εμφανίζεται σε βίντεο να μπαίνει σε νοσοκομείο με ένα κοριτσάκι 15 μηνών στην αγκαλιά του και να του δίνει το φιλί της ζωής. Νωρίτερα το είχε κακοποιήσει βάναυσα! Η Μίλι Μάρτιν, μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο τον Δεκέμβριο του 2009. Το 15 μηνών μωράκι πέθανε λίγη ώρα αργότερα.
Το μετέφερε στο νοσοκομείο ο Μπάρι Μακ Κάρνει και μάλιστα οι κάμερες ασφαλείας τον δείχνουν να μπαίνει με το μωρό στην αγκαλιά και να προσπαθεί να του δώσει το φιλί της ζωής.

Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές. Η μητέρα της μικρής Μίλι γνώρισε το 33χρονο τέρας τρεις μήνες πριν τον θάνατο του παιδιού της.


Οι γιατροί όταν έκαναν τη νεκροψία του παιδιού δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν. Το κοριτσάκι είχε μώλωπες παντού, είχε 21 κατάγματα στα πλευρά, μώλωπες από γροθιές στην κοιλιά της και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά!
Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ίδιος ο κατηγορούμενος στην δίκη αρνήθηκε κάθε κατηγορία και υποστήριξε ότι όλα τα τραύματα του παιδιού προκλήθηκαν από την μητέρα του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου