Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΨΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ



BBC Ντοκουμέντο: «Έπρεπε να φάει περισσότερες ο Στρατούλης»

Μπορεί η Χρυσή Αυγή να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στον ξυλοδαρμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, Δημήτρη Στρατούλη, ωστόσο ηχητικό ντοκουμέντο του BBC, που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ, αποτυπώνει την ομολογία μέλους της (πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον βουλευτή Γιάννη Λαγό) ότι «τρία μέλη του κόμματος» του επιτέθηκαν και μάλιστα «δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά». Όπως αναφέρεται στο ηχητικό της ραδιοφωνικής εκπομπής του BBC, που αναμετέδωσε την Παρασκευή το rednotebook.gr, δημοσιογράφος του δικτύου κατάφερε να διεισδύσει μυστικά σε συγκέντρωση μελών του νεοναζιστικού κόμματος και να καταγράψει σημείο της ομιλίας Χρυσαυγίτη, τον οποίο το BBC δεν κατονομάζει, που παραδέχεται ότι η επίθεση στον κ. Στρατούλη προέρχεται από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο εν λόγω Χρυσαυγίτης είναι ο βουλευτής Γιάννης Λαγός. Συγκεκριμένα από το 41:49 και μετά του ηχητικού αναφέρει:
 
«Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα, Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γι’ αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις ειδήσεις. Πρώτα απ’όλα θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές, για μαγκιές και για τέτοια. Τρεις απ’ αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα και δεν κατάφεραν ούτε να κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του. Ντροπή! (χειροκροτήματα) Τρία μέλη της Χρυσής Αυγής εξαγριωμένα και δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά. Πού χτύπαγαν;»
«Επιβεβαιώνεται πανηγυρικά» πως οι δράστες της πρόσφατης επίθεσης στον βουλευτή Δημήτρη Στρατούλη ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ηχητικό ντοκουμέντο του BBC. «Η προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής ότι τρεις φασίστες - τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στη δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης», σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. «Αλήθεια η κυβέρνηση, το υπουργείο Δικαιοσύνης, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πόσο εγκλωβισμένοι είναι στη λογική της 'συγκατοίκησης' με τη Χρυσή Αυγή για να παρακολουθούν απαθείς τη δράση της;». προσθέτει.

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή, διαψεύδει πως η φωνή που ακούγεται είναι του Γιάννη Λαγού και υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με το θέμα κάνοντας λόγο για
«νέες ανυπόστατες απόπειρες συκοφάντησης».  


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου