Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ


18χρονος χαροπαλεύει - Η οικογένειά του κατηγορεί αστυνομικούς

Η πλευρά του 18χρονου ισχυρίζεται ότι αστυνομικοί τον χτύπησαν με αποτέλεσμα τώρα να κινδυνεύει η ζωή του - Αρνούνται κατηγορηματικά κάθε ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του νεαρού οι αστυνομικοί.
Μία περίεργη υπόθεση εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα με πρωταγωνιστή έναν 18χρονο από το Ασήμι, ο οποίος μέσα σε ένα σαββατοκύριακο βρέθηκε από υγιέστατος ... να χαροπαλεύει!

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, οπότε αστυνομικοί προσήγαγαν πέντε άτομα από μπαρ του Ηρακλείου, αφήνοντας ελεύθερους μία ώρα αργότερα - περίπου στις 05.00 - τους τέσσερις, μεταξύ των οποίων και το 18χρονο.

Το πρωί της Δευτέρας ο νεαρός πήγε στο ΠΑΓΝΗ και κατόπιν στο Βενιζέλειο με υψηλό πυρετό. Οι γιατροί δε βρήκαν κάτι ανησυχητικό, ο 16χρονος έφυγε αλλά επέστρεψε στο νοσοκομείο την επόμενη ημέρα, οπότε οι γιατροί διέγνωσαν κάποια "σκιά" στον πνεύμονα και ρήξη στο θώρακα.

Η πλευρά του νεαρού ισχυρίζεται ότι η εξέλιξη της υγείας του 18χρονου οφείλεται σε ξυλοδαρμό που υπέστη, τη νύχτα του Σαββάτου, από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αναγνώρισαν στο πρόσωπο του νεαρού το άτομο που λίγες ημέρες πριν, το είχε σκάσει από "μπλόκο" για τροχονομικούς ελέγχους. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί απορρίπτουν κάθε ενδεχόμενο εμπλοκής τους στην εξέλιξη της υγείας του νεαρού, αρνούμενοι τον ξυλοδαρμό.

Ο 18χρονος με C-130 μεταφέρθηκε, εκτάκτως, στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου ... χαροπαλεύει!

Στον Εισαγγελέα μεταβαίνουν οι συγγενείς του νεαρού. 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου