Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

40 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑ

Βίκυ Σταμάτη: «Θέλω 40 στρέμματα στην παραλία. Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα»

 

Βίκυ Σταμάτη: «Θέλω 40 στρέμματα στην παραλία. Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα»


Ένα περιστατικό ενδεικτικό της νοοτροπίας της Βίκυς Σταμάτη, συζύγου του Ακη Τσοχατζόπολου που συνέβη πριν από μερικά χρόνια στην Φθιώτιδα αποκαλύπτει σήμερα το iefimerida.gr.
Όπως θυμούνται άνθρωποι που ζουν στην περιοχή, η κυρία Σταμάτη επισκέφθηκε πριν τον γάμο της με τον κ. Τσοχατζόπουλο γνωστό μεσίτη της Φθιώτιδας , από την οποία και η ίδια κατάγεται. Στην συνάντηση που είχαν του ζήτησε να της βρει μια έκταση 40 στρεμμάτων στην παραθαλάσσια περιοχή του Λογγού που είναι ένα από τα τουριστικά θέρετρα του νομού.
Ο μεσίτης εντυπωσιάστηκε από το αίτημα της γοητευτικής κυρίας που είχε απέναντι του και της απάντησε ότι υπάρχουν δύο προβλήματα.
Το πρώτο πώς υπήρχε πολύ μεγάλη δυσκολία να βρεθεί μια ενιαία έκταση 40 στρεμμάτων προς πώληση στην περιοχή που αποτελεί ένα από τα «φιλέτα» της Φθιώτιδας γιατί βρίσκεται πάνω στην θάλασσα.
Το δεύτερο ήταν πώς ακόμα κι αν εντοπιζόταν μια τόσο μεγάλη έκταση , το ποσό το οποίο θα απαιτούσε ο πωλητής θα ήταν εξαιρετικά υψηλό.
Η απάντηση που φέρεται ότι πήρε ο μεσίτης από την κυρία Σταμάτη τον άφησε άφωνο: «Ποιος σας είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα»; Τελικά, η αγοραπωλησία αυτή δεν έγινε ποτέ προφανώς λόγω της αδυναμίας να βρεθούν 40 στρέμματα σε τοποθεσία που να επιθυμούσε η γαλαντόμα πελάτισσα.
Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής έχουν να λένε ότι ο μεσίτης διηγείτο για μέρες το περιστατικό χωρίς να ξέρει πώς η κυρία που είχε απέναντι του μετά από λίγο καιρό θα γινόταν σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπολου.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου