Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΔΥΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ

Επίθεση Βαλλιανάτου σε Κανέλλη: Το κόμμα της λέει τα χειρότερα για τους γκέι

 

Βαλλιανάτος για Κανέλλη: Αν και λεσβία δεν βοήθησε ποτέ τους γκέι

Προσωπικού ύφους επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρης Βαλλιανάτος στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, κατηγορώντας της ότι δεν στηρίζει τους ομοφυλοφίλους.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm o κ.Βαλλιανάτος ανέφερε πως ενώ η κ.Κανέλη στο παρελθόν, σε εκπομπή που παρουσίαζε,  «είχε πει ότι είναι λεσβία», τόσα χρόνια συμμετέχει σε ένα κόμμα το οποίο μαζί με «τους φασίστες λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες», χωρίς να έχει «ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για να βοηθήσει αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζει πολύ καλά».
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε επίσης και στους λόγους που η Δράση με την οποία συνεργαζεται το κόμμα του Φιλελεύθερη Συμμαχία, δεν κατέβηκαν από κοινού στις εκλογές με τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.
Οπως είπε ο κ.Βαλλιανάτος «εγώ θα ήθελα να συνεργαστούμε και θα συνεργαστούμε αλλά δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να είναι σημαία αυτής της συνεργασίας». 
«Συγκινούμαι με τους ανθρώπους που κάνουν αυτοκριτική και λένε ότι έκαναν λάθη, θεωρώ ότι οι θέσεις τώρα είναι σωστές αλλά για σημαία σε αυτή την παράταξη προτιμώ τον Στέφανο Μάνο», συνέχισε ο κ. Βαλλιανάτος.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου