Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ





Στρατιωτικός «ψάρευε» γυναίκες στο ίντερνετ, τις βίαζε και γύριζε στα παιδιά του


Εριξε με τη βία ένα από τα θύματά του στο κρεβάτι επειδή νόμιζε ότι έτρωγε το κοτόπουλό της... με υπονοούμενα σε ένα μπαρ όπου έτυχε να παραβρίσκεται. Τρεις φορές την είχε γλιτώσει από την κατηγορία του βιασμού κι αυτό τον είχε κάνει να νιώθει άτρωτος...
Ο καλογυμνασμένος Μπράιαν Γουίτι επιτέθηκε στο πρώτο θύμα του επειδή αρνιόταν να κάνει σεξ μαζί του, λέγοντας «Δεν σε πιστεύω, είμαι πολύ εμφανίσιμος άντρας»! Οταν εκείνη τον πήγε στα δικαστήρια κατηγορώντας τον ότι τη βίασε στο διαμέρισμά του, στο Κένσινγκτον του Δυτικού Λονδίνου, τον Ιανουάριο του 1995, ο πρώην στρατιωτικός κατέθεσε πως είχαν ξανακάνει σεξ μια φορά στο παρελθόν «και είχε πάει καλά». Υποστήριξε επίσης ότι το «όχι» της κοπέλες σήμαινε «ναι» στο πλαίσιο του ερωτικού τους παιχνιδιού... Οι αστυνομικοί εν τέλει τον άφησαν να φύγει ελεύθερος.
Με τονωμένη αυτοπεποίθηση συνέχισε να αναζητά συντρόφους στο διαδίκτυο μέχρι τον Μάιο του 2006 όταν η σύμβουλος επενδύσεων μιας τράπεζας συμφώνησε να τον συναντήσει σε ένα μπαρ. Και η δική της καταγγελία για βιασμό κατέληξε στην αθώωση του κατηγορουμένου πριν καλά καλά γίνει η δίκη...
Ο 41χρονος πατέρας δύο παιδιών συνάντησε το τρίτο του θύμα τον Οκτώβριο του 2008 σε ένα μπαρ του κεντρικού Λονδίνου και... αποφάσισε ότι του έστελνε ερωτικά μηνύματα καθώς έτρωγε το κοτόπουλό της. Λίγες μέρες αργότερα συναντήθηκαν ξανά και κατά την άποψή του έκαναν καταπληκτικό συναινετικό σεξ. Η γυναίκα τον κατηγόρησε για βιασμό αλλά η αστυνομία πείστηκε και πάλι από τους ισχυρισμούς του!
Οταν μια άλλη γυναίκα ζήτησε προστασία από αστυνομικούς υποστηρίζοντας ότι ο πρώην στρατιωτικός την παρενοχλούσε σεξουαλικά... οι αρχές αποφάσισαν να ανοίξουν ξανά τους φακέλους των προηγούμενων υποθέσεων στέλνοντάς τον τελικά στις δικαστικές αίθουσες.
Τα θύματα κατέθεσαν ότι ο γοητευτικός, συμπαθητικός, ελκυστικός άντρας με κατανόηση και τρυφερότητα απέναντι στη γυναίκα, μεταμορφωνόταν σε βίαιο, αποκρουστικό βιαστή όταν άκουγε «όχι»!
Ο Γουίτι υποστήριξε ότι δεν υπάρχει μοτίβο επαναλαμβανόμενων βιασμών αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο ίδιος έχει «λαθεμένο ένστικτο όταν κρίνω χαρακτήρες, με αποτέλεσμα να επιλέγω συνέχεια γυναίκες οι οποίες με κατηγορούν για βιασμούς»...
Οι ένορκοι τελικά τον έκριναν ένοχο για όλες τις κατηγορίες, συνεδριάζοντας 28 ώρες και 23 λεπτά, χρόνο ρεκόρ για υποθέσεις βιασμού που έχουν ποτέ φτάσει σε βρετανικό δικαστήριο!
Ο Μπράιαν Γουίτι προφυλακίστηκε μέχρι την 25 Μαΐου, οπότε θα του απαγγελθεί η ποινή του από το δικαστήριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου