Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ

Φωτογραφία για Τραγικές εμφανίσεις Σαμαρά και Βενιζέλου σε Σέρρες και Τρίπολη

 

Τραγικές εμφανίσεις Σαμαρά και Βενιζέλου σε Σέρρες και Τρίπολη

 

«Tragic». Με αυτόν τον χαρακτηρισμό, μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Σερρών, σχολίασε στο infoserres.gr, την προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, το απόγευμα της Παρασκευής (27/4), αφού ούτε πάθος είχε, αλλά το κυριότερο ούτε πλήθος.
Οι πλέον αισιόδοξες εκτιμήσεις, μιλούν για παρουσία που άγγιξε τα … 800 μόλις άτομα, από τους οποίους δεκάδες κομματικά στελέχη και πολιτευτές από τις Σέρρες και γειτονικούς νομούς, καθώς και... «κουβαλητοί» νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ, από την Δράμα, την Καβάλα ακόμη και τον Έβρο, όπως μαρτυρούν και φωτογραφίες λεωφορείων έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.
Χαρακτηριστικό είναι, πως ο τηλεοπτικός φακός απέφυγε γενικότερα πλάνα από το χώρο γύρω από την εξέδρα και τις κερκίδες, επικεντρώνοντας κυρίως στον πρόεδρο της Ν.Δ και στις πρώτες σειρές.
Φανερά εκνευρισμένος από το «φιάσκο» των Σερρών, ο Αντώνης Σαμαράς αποχώρησε εσπευσμένα αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του, για την Θεσσαλονίκη.
Είναι πρώτη φορά από το 1974, που η Ν.Δ πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση στις Σέρρες, που υποτίθεται θεωρείται από τα κορυφαία «κάστρα» της και εξελίχθηκε σε φιάσκο.
Ήδη ευθύνες για την οργάνωση αποδίδονται στον πρόεδρο και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε, που τα μέλη της σίγουρα δεν μπορούν να αισθάνονται και ιδιαίτερα περήφανοι, για το τραγικό αποτέλεσμα.
Βενιζέλος στην Τρίπολη
Τα ίδια και χειρότερα και για τον Βενιζέλο που μίλησε σε συγκέντρωση στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε κομματικά στελέχη της περιοχής, και σε πολιτευτές του κόμματος. Μετά βίας γέμισε η αίθουσα παρ'ότι συγκεντρώθηκαν από όλη την Πελοπόννησο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου