Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΔΥΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΜΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ

Κυριάκος: «Περίμενες 20 χρόνια να εξαργυρώσεις τα 30 αργύρια και πάλι έξω είσαι»

Δεν ξεχνούν το '93...
Απίστευτη κόντρα Κυριάκου - Συμπιλίδη με φόντο τον επίτιμο

 

 Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιώργος Συμπιλίδης... «ξεμαλλιάζονται» μέσω social media, με βαρείς χαρακτηρισμούς ο ένας για τον άλλον. Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού και υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β' Αθηνών, σχολιάζοντας την αρχική υποψηφιότητα Συμπιλίδη στο νομό Κιλκίς, μίλησε για «πολιτικά εγκλήματα που δεν έχουν παραγραφεί».
Η απάντηση ήρθε μέσω Facebook από τον Γιώργο Συμπιλίδη. «Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχω να δηλώσω ότι αισθάνομαι υπερήφανος, γιατί απάλλαξα την παράταξη απ' τον πατέρα του. Εάν αισθάνεται ότι ο αρχηγός του είναι πολιτικός εγκληματίας, ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο και να μην ζει με τα λεφτά του ελληνικού λαού» έγραψε καυστικά, για να εισπράξει λίγο αργότερα την αιχμηρή απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Καταλαβαίνω την πίκρα σου. 20 χρόνια περίμενες να εξαργυρώσεις και πολιτικά τα τριάκοντα αργύρια και πάλι απ' έξω βρέθηκες».
Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή του Γιώργου Συμπιλίδη στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στο Κιλκίς, τελικά «αποσύρθηκε», έπειτα από ποικίλες αντιδράσεις, εντός και εκτός ΝΔ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου