Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΤΑ 300 ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ

Ψαριανός: «Στο Κοινοβούλιο υπάρχουν 300 μαλάκες»

 

Ψαριανός: «Στο Κοινοβούλιο υπάρχουν 300 μαλάκες»

 


«Επίθεση» στο πολιτικό σύστημα εξαπολύει ο υποψήφιος με την Δημοκρατική Αριστερά Γρηγόρης Ψαριανός,ο οποίος σε συνέντευξή του δεν αποφεύγει και την αυτοκριτική.
«Θα ξεσκατώσουν την Ελλάδα αυτοί που την έκαναν βόθρο;», διερωτήθη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο news247.gr, αποκαλώντας τους 300 βουλευτές «μαλάκες» ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «το πολιτικό σύστημα τρέφεται από μαύρο χρήμα».
Στην συνέχεια ο βουλευτής, σχολίασε και το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα των εκλογών, ενώ αναρωτήθηκε εάν πρόκειται για «γκοφρέτες ή καπότες» και προειδοποίησε ότι «πρέπει να φερόμαστε πια ως πολίτες και όχι ως πελάτες».
Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι «το Μνημόνιο είναι μια κατάρα. Όμως δεν λέει μόνο να κόψεις τις συντάξεις δέκα φορές. Λέει και να μην πληρώνονται π.χ, οι ιερείς από το κράτος» ενώ πρόσθεσε ότι «η Εκκλησία έχει έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ και κανείς δεν μιλάει για αυτά. Είμαστε το τελευταίο θεοκρατικό καθεστώς στην Ευρώπη».
Αναφορικά με την Τρόικα ο Γρηγόρης Ψαριανός είπε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για «φαναρτζήδες και ότι θα μας πιάσουν τον κώλο» σημειώνοντας ωστόσο ότι «εμείς τρακάραμε το αυτοκίνητο».
Στην συνέχεια μίλησε για το ΚΚΕ λέγοντας πως «σέβομαι την ιδιαιτερότητα του, που λέει σας έχω γραμμένους όλους», ενώ δεν παρέλειψε να παραλληλίσει την Ελλάδα με την... ΑΕΚ λέγοντας πως «όσο θα μπορέσουμε να σώσουμε την Ελλάδα, έτσι θα μπορέσουμε να σώσουμε και την ΑΕΚ».
Καταλήγοντας ο Δημήτρης Ψαριανός είπε: «Τρεις κατάρες μου έριξε ο Θεός. Είμαι Έλληνας, Αριστερός και ΑΕΚτζής».


 
Σημείωση Gaidouristas

Εεεεελλλλαααα ρε Ψαριανέ ..
Κι εσύ ένας από τους 300 είσαι …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου